Szomorú sorsa elől menekült az öngyilkosságba a magyar színésznő
65 éves lenne Mányai Zsuzsa
Mányai Zsuzsára emlékezünk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A halál mindig fájdalmas annak, aki elveszíti egy szerettét. Ha pedig ismert emberről van szó, akkor nem csak a családja és a barátai gyászolnak, de mindazok, akik kedvelték a munkásságát, szerették a filmjeit, a dalait, a könyveit.

Minden embert érnek élete során rossz dolgok - olyanok, amik szomorúvá tesznek, amiktől azt gondolja valaki egy pillanatra, hogy kilátástalan az élet. Hogy aztán ki miként tudja feldolgozni a saját sorscsapásait, ki képes akár a nulláról is újrakezdeni, az talán leginkább alkati kérdés. Van, akinek sikerül. És akad, aki inkább a halálba menekül a lelki vagy testi fájdalom elől.

Mányai Zsuzsa színésznő közkedvelt komika volt a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes években. Színész szülei támogatták pályáján, ő pedig mind a színpadon, mind pedig filmekben és sorozatokban megcsillantotta tehetségét, de bohózatokban is kiváló volt. Ám bármennyire is életvidámnak tűnt, a valóságban sok problémával küzdött: sosem tudott kibékélni kerekdedségével, sokat betegeskedett, és magánéleti kudarcok is nyomasztották. Miután elhunyt édesapja, majd édesanyja, úgy gondolta, nincs kiért élnie. 1999. január 9-én önkezével vetett véget életének.

Mányai Zsuzsa ma, július 25-én lenne 65 éves. Képes összeállításunkkal rá és más tragikus sorsú színészekre emlékezünk.

2013-ban hunytak el

Galériánkba azokat a magyar sztárokat gyűjtöttük, akiktől tavaly kellett búcsút vennünk.

Ezt is szeretjük