Magyar sztárapukák gyermekeikkel
Színészek, tévések vagy éppen megmondózenészek: mind különböző pasik, de abban megegyeznek, hogy már családapák.

Dia

 	Ganxsta Zolee 	A szókimondó rapperről korábban nem sokan tudták volna elképzelni, hogy odaadó apa válik belőle. Pedig így lett: a zenész, sőt, musicalszerzőként is bemutatkozó sztár kislánya, Zoe 2007 augusztusában jött világra, és azóta papája szeme fénye. 	Kapcsolódó cikk: 	Kislányok, akiktől a nagyszájú magyar macsók is elolvadnak »

Ganxsta Zolee

A szókimondó rapperről korábban nem sokan tudták volna elképzelni, hogy odaadó apa válik belőle. Pedig így lett: a zenész, sőt, musicalszerzőként is bemutatkozó sztár kislánya, Zoe 2007 augusztusában jött világra, és azóta papája szeme fénye.

Kapcsolódó cikk:
Kislányok, akiktől a nagyszájú magyar macsók is elolvadnak »

Dia

 	Kovács Áron 	A népszerű televíziós és rádiós műsorvezetőt 2010 tavaszán hazánk legsármosabb pasijának választották. A jóképű sztár szíve azonban egyetlen nőért, Gabrielláért dobog, akivel régóta együtt vannak. Közös kisfiuk, Máté 2007-ben született.

Kovács Áron

A népszerű televíziós és rádiós műsorvezetőt 2010 tavaszán hazánk legsármosabb pasijának választották. A jóképű sztár szíve azonban egyetlen nőért, Gabrielláért dobog, akivel régóta együtt vannak. Közös kisfiuk, Máté 2007-ben született.

Dia

 	Szabó Győző 	Bár a Beugró plusz sztárja már nem él együtt gyermeke édesanyjával, azért tinédzser lányával, Borival igyekszik minél több időt együtt tölteni. 2010-ben pedig kisfia született Rezes Judit színésznőtől.

Szabó Győző

Bár a Beugró plusz sztárja már nem él együtt gyermeke édesanyjával, azért tinédzser lányával, Borival igyekszik minél több időt együtt tölteni. 2010-ben pedig kisfia született Rezes Judit színésznőtől.

Dia

 	Till Attila 	A Megasztár tehetségkutatók műsorvezetője három fiú édesapja: 2008-ban született meg Sámuel, az akkor tízéves Andor és a hétéves Simon testvéreként. Bár a népszerű tévés állítólag örült volna egy kislánynak a két fiúcska mellé, azért nem bánkódik, hogy immár négyen vannak pasik a családban. 	Kapcsolódó cikk: 	Agyrázkódást szenvedett Tilla kisfia » 	 

Till Attila

A Megasztár tehetségkutatók műsorvezetője három fiú édesapja: 2008-ban született meg Sámuel, az akkor tízéves Andor és a hétéves Simon testvéreként. Bár a népszerű tévés állítólag örült volna egy kislánynak a két fiúcska mellé, azért nem bánkódik, hogy immár négyen vannak pasik a családban.

Kapcsolódó cikk:
Agyrázkódást szenvedett Tilla kisfia »
 

Dia

 	Hajas László 	Magyarország egyik legnépszerűbb hajszobrásza amellett, hogy szakmáját magas szinten űzi, családapaként is remekül helytáll. Ami a gyerkőcöket illeti, párjával, Judittal van egy közös kisfiuk, rajta kívül pedig még két leányzó tartozik a famíliához: Dalma, aki a sztár jelenlegi feleségének a lánya - egy korábbi kapcsolatból -, valamint Orsi, aki a mesterfodrász előző házasságából született.

Hajas László

Magyarország egyik legnépszerűbb hajszobrásza amellett, hogy szakmáját magas szinten űzi, családapaként is remekül helytáll. Ami a gyerkőcöket illeti, párjával, Judittal van egy közös kisfiuk, rajta kívül pedig még két leányzó tartozik a famíliához: Dalma, aki a sztár jelenlegi feleségének a lánya - egy korábbi kapcsolatból -, valamint Orsi, aki a mesterfodrász előző házasságából született.

Dia

 	Növényi Norbert 	Az egykori birkózóból lett színész több gyermekkel is büszkélkedhet: korábbi házasságából van egy nagylánya, Xénia, valamint egy tinédzser fia. 2009 novemberében pedig világra jött harmadik gyermeke, Nándor Noel, akinek születésénél a büszke papa is jelen volt.

Növényi Norbert

Az egykori birkózóból lett színész több gyermekkel is büszkélkedhet: korábbi házasságából van egy nagylánya, Xénia, valamint egy tinédzser fia. 2009 novemberében pedig világra jött harmadik gyermeke, Nándor Noel, akinek születésénél a büszke papa is jelen volt.

Dia

 	Bereczki Zoltán 	A Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra házaspár hazánk egyik legkedveltebb sztárpárja, akik nemcsak a magánéletben, de szakmailag is közös úton járnak. A páros együtt neveli Szinetár Dóra előző házasságából született tinédzser fiát, de 2007 decemberében közös kislányuk, Zora is világra jött. 	Kapcsolódó cikk: 	Romokban Szinetár Dóráék házassága? Megszólalt az érintett »

Bereczki Zoltán

A Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra házaspár hazánk egyik legkedveltebb sztárpárja, akik nemcsak a magánéletben, de szakmailag is közös úton járnak. A páros együtt neveli Szinetár Dóra előző házasságából született tinédzser fiát, de 2007 decemberében közös kislányuk, Zora is világra jött.

Kapcsolódó cikk:
Romokban Szinetár Dóráék házassága? Megszólalt az érintett »

Dia

 	Sváby András 	Sváby András, a TV2 egykori Naplójának műsorvezetője több mint két évtizede él boldog kapcsolatban párjával, Enikővel. A sztárpárnak két gyermeke van: Peti a kisebb, Tomi pedig a nagyobb fiú - olyannyira, hogy magasságban már le is körözte édesapját!

Sváby András

Sváby András, a TV2 egykori Naplójának műsorvezetője több mint két évtizede él boldog kapcsolatban párjával, Enikővel. A sztárpárnak két gyermeke van: Peti a kisebb, Tomi pedig a nagyobb fiú - olyannyira, hogy magasságban már le is körözte édesapját!

Dia

 	Rózsa György 	A Kapcsoltam! című műsor feledhetetlen műsorvezetője, Rózsa György egyetlen lány édesapja. Gyermeke szeretett, ám időközben elhunyt feleségétől, Kanyó Évától született. A sudár leány a Balettintézet növendékeként végzett, tánctudását pedig édesapjával karöltve a Szombat esti láz 2008-as műsorában is megmutatta.

Rózsa György

A Kapcsoltam! című műsor feledhetetlen műsorvezetője, Rózsa György egyetlen lány édesapja. Gyermeke szeretett, ám időközben elhunyt feleségétől, Kanyó Évától született. A sudár leány a Balettintézet növendékeként végzett, tánctudását pedig édesapjával karöltve a Szombat esti láz 2008-as műsorában is megmutatta.

Dia

 	Rékasi Károly 	A Barátok közt rosszfiúja a valóságban elkötelezett férj és édesapa: feleségével, Détár Enikővel két közös gyermeket nevelnek. Zsigmond, azaz Zsebi kisiskolás, Eszter, akit Giginek becéznek, pedig már nagylány. 	Kapcsolódó címke: 	Rékasi Károly »

Rékasi Károly

A Barátok közt rosszfiúja a valóságban elkötelezett férj és édesapa: feleségével, Détár Enikővel két közös gyermeket nevelnek. Zsigmond, azaz Zsebi kisiskolás, Eszter, akit Giginek becéznek, pedig már nagylány.

Kapcsolódó címke:
Rékasi Károly »

Dia

 	Kárász Zénó 	A színészt a magyar nézők a Família Kft.-ben ismerték meg egykor, mint a Szép család nőcsábász Ádámját. Azóta eltelt jó néhány év, és bár Zénó bevallása szerint kicsit későn érő típus, azért sikerült rátalálnia a neki való hölgyre. 2006 végén mondta ki a boldogító igent választottjának, majd 2009 februárjában megszületett kisfiuk, Buda.

Kárász Zénó

A színészt a magyar nézők a Família Kft.-ben ismerték meg egykor, mint a Szép család nőcsábász Ádámját. Azóta eltelt jó néhány év, és bár Zénó bevallása szerint kicsit későn érő típus, azért sikerült rátalálnia a neki való hölgyre. 2006 végén mondta ki a boldogító igent választottjának, majd 2009 februárjában megszületett kisfiuk, Buda.

Dia

 	Galambos Lajcsi 	A sokak számára még mindig Lagzi Lajcsiként ismert sztár a mulatós zene koronázatlan királya hazánkban, ugyanakkor büszke édesapa is. Három gyermekét, Lalit, Pistit és Boglárkát nagy szeretetlen neveli feleségével. Sőt, a fiúk - főleg Lali - többször is elkísérték egy-egy fellépésére, hiszen mindegyikük tanul valamilyen hangszeren játszani. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotók! Szerinted melyik fia hasonlít jobban Lagzi Lajcsira? »

Galambos Lajcsi

A sokak számára még mindig Lagzi Lajcsiként ismert sztár a mulatós zene koronázatlan királya hazánkban, ugyanakkor büszke édesapa is. Három gyermekét, Lalit, Pistit és Boglárkát nagy szeretetlen neveli feleségével. Sőt, a fiúk - főleg Lali - többször is elkísérték egy-egy fellépésére, hiszen mindegyikük tanul valamilyen hangszeren játszani.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Szerinted melyik fia hasonlít jobban Lagzi Lajcsira? »

Dia

 	Trokán Péter 	Trokán Péter, a Szomszédok népszerű sztárja és Papadimitriu Athina boldog házasságban éltek egykoron, ám 16 év után elváltak útjaik. Kapcsolatukból két lányuk született, Anna és Nóra, akik azóta szintén szüleik pályáját választották - mindketten színészként próbálnak érvényesülni.

Trokán Péter

Trokán Péter, a Szomszédok népszerű sztárja és Papadimitriu Athina boldog házasságban éltek egykoron, ám 16 év után elváltak útjaik. Kapcsolatukból két lányuk született, Anna és Nóra, akik azóta szintén szüleik pályáját választották - mindketten színészként próbálnak érvényesülni.

Dia

 	Szellő István 	Szinte hihetetlen, hogy az RTL Klub jóképű híradósa négy gyermek édesapja. 2009 augusztusában a Naim Renátától született ikreket, Mannát és Alent a nevére vette annak ellenére, hogy nem él együtt a gyerkőcök anyjával. Emellett azonban van két fia a korábbi házasságából is. Andrissal és Ádámmal, csakúgy, mint a kicsikkel igyekszik annyi időt eltölteni, amennyit csak lehet.

Szellő István

Szinte hihetetlen, hogy az RTL Klub jóképű híradósa négy gyermek édesapja. 2009 augusztusában a Naim Renátától született ikreket, Mannát és Alent a nevére vette annak ellenére, hogy nem él együtt a gyerkőcök anyjával. Emellett azonban van két fia a korábbi házasságából is. Andrissal és Ádámmal, csakúgy, mint a kicsikkel igyekszik annyi időt eltölteni, amennyit csak lehet.

Dia

 	Bozsó Péter 	A Jóban Rosszban nyomozója civilben Urbán Andrea színésznő férje, és nem mellékesen gyönyörű kisfiuk, Barnabás édesapja. A népszerű sztár még 1996-ban, 23 éves korában vette el élete párját, akivel a Nemzeti Színiakadémián ismerkedett össze. Végül jó tíz évvel később, 2009 áprilisában jött világra szerelmük gyümölcse, a kicsi Barnus.

Bozsó Péter

A Jóban Rosszban nyomozója civilben Urbán Andrea színésznő férje, és nem mellékesen gyönyörű kisfiuk, Barnabás édesapja. A népszerű sztár még 1996-ban, 23 éves korában vette el élete párját, akivel a Nemzeti Színiakadémián ismerkedett össze. Végül jó tíz évvel később, 2009 áprilisában jött világra szerelmük gyümölcse, a kicsi Barnus.

Dia

 	Bodnár Attila 	Bodnár Attila a nyolcvanas és kilencvenes évek magyar popéletének meghatározó figurája volt. A sztár immár régóta Pap Rita férje - tőle két gyermeke lett idők során. Ám az X-Faktornak köszönhetően kiderült, az énekesnek van egy korábbi kapcsolatából született fia is, Attila, vele azonban időközben megromlott a viszonya.

Bodnár Attila

Bodnár Attila a nyolcvanas és kilencvenes évek magyar popéletének meghatározó figurája volt. A sztár immár régóta Pap Rita férje - tőle két gyermeke lett idők során. Ám az X-Faktornak köszönhetően kiderült, az énekesnek van egy korábbi kapcsolatából született fia is, Attila, vele azonban időközben megromlott a viszonya.

Dia

 	Kálloy Molnár Péter 	A népszerű színész, akit a tévénézők a Beugró című improvizációs műsorban szerettek meg, egy szinkronmunka kapcsán ismerkedett meg feleségével, Lestár Ágnessel. Házasságukból egy fiúcska, Pisti, majd néhány évvel később, 2010 májusában egy kislány, Szofi született. 	Kapcsolódó cikk: 	Nézd meg Kálloy Molnár Péter tündéri gyerekeit » 	 	 

Kálloy Molnár Péter

A népszerű színész, akit a tévénézők a Beugró című improvizációs műsorban szerettek meg, egy szinkronmunka kapcsán ismerkedett meg feleségével, Lestár Ágnessel. Házasságukból egy fiúcska, Pisti, majd néhány évvel később, 2010 májusában egy kislány, Szofi született.

Kapcsolódó cikk:
Nézd meg Kálloy Molnár Péter tündéri gyerekeit »

 

Dia

 	Maksa Zoltán 	A közkedvelt humoristának két lánya van, a nagyobbik, Tímea 2010-ben ment férjhez. A fotón kisebbik lányát, Bogit eteti nagy gonddal, aki 2005-ben született második feleségétől, Gráf Csillától.

Maksa Zoltán

A közkedvelt humoristának két lánya van, a nagyobbik, Tímea 2010-ben ment férjhez. A fotón kisebbik lányát, Bogit eteti nagy gonddal, aki 2005-ben született második feleségétől, Gráf Csillától.

Dia

 	Sztankay István 	Hazánk számtalan díjjal kitüntetett színésze, Sztankay István két felnőtt gyermek édesapja: Ádám fia rendezőnek készült, végül újságíró lett belőle. Orsolya pedig tett ugyan egy kitérőt a jogi pálya felé, de mégiscsak lehorgonyzott a színészet mellett. Apa és lánya 2007-ben együtt játszottak a Szerelem@könyv.hu című darabban.

Sztankay István

Hazánk számtalan díjjal kitüntetett színésze, Sztankay István két felnőtt gyermek édesapja: Ádám fia rendezőnek készült, végül újságíró lett belőle. Orsolya pedig tett ugyan egy kitérőt a jogi pálya felé, de mégiscsak lehorgonyzott a színészet mellett. Apa és lánya 2007-ben együtt játszottak a Szerelem@könyv.hu című darabban.

Dia

 	Edvin Marton 	Edvin Marton - aki eredetileg Csűry Lajosként látta meg a napvilágot a kárpátaljai Tiszalökön - titokban vette feleségül Gombos Adriennt. Első kisfiuk, Maxim 2009 októberében született, második gyermeküket, Noel pedig 2011 áprilisában jött a világra.

Edvin Marton

Edvin Marton - aki eredetileg Csűry Lajosként látta meg a napvilágot a kárpátaljai Tiszalökön - titokban vette feleségül Gombos Adriennt. Első kisfiuk, Maxim 2009 októberében született, második gyermeküket, Noel pedig 2011 áprilisában jött a világra.

Dia

 	Dopeman 	Pityinger László, azaz Dopeman kislánya, Fanni 2007 nyarán született akkori élettársától, Anikótól. Bár a hölggyel azóta már szakított a szabadszájú rapper, Fannit azóta is féltőn óvja és nevelgeti. 	Kapcsolódó kvíz: 	Kihez tartoznak a sztárcsemeték? » 	 

Dopeman

Pityinger László, azaz Dopeman kislánya, Fanni 2007 nyarán született akkori élettársától, Anikótól. Bár a hölggyel azóta már szakított a szabadszájú rapper, Fannit azóta is féltőn óvja és nevelgeti.

Kapcsolódó kvíz:
Kihez tartoznak a sztárcsemeték? »
 

Dia

 	Haumann Péter 	Haumann Péternek - akit 2010-ben a Nemzet Színészévé választottak - három gyermeke van. Közülük ketten, Máté és Petra is a színészek lettek, míg a harmadik testvér, Dávid tudományos pályára lépett. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, Haumann Petra tündéri kislánya »

Haumann Péter

Haumann Péternek - akit 2010-ben a Nemzet Színészévé választottak - három gyermeke van. Közülük ketten, Máté és Petra is a színészek lettek, míg a harmadik testvér, Dávid tudományos pályára lépett.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Haumann Petra tündéri kislánya »

Dia

 	Balzsay Károly 	A többszörös magyar bajnok, profi ökölvívó Balzsay Károly és felesége, a a tornászbajnok Tünde két gyönyörű kislányt nevelnek, hannát és Jázmint. A sportoló sztárpár nem zárkózik el egy harmadik lurkó  vállalásától sem.

Balzsay Károly

A többszörös magyar bajnok, profi ökölvívó Balzsay Károly és felesége, a a tornászbajnok Tünde két gyönyörű kislányt nevelnek, hannát és Jázmint. A sportoló sztárpár nem zárkózik el egy harmadik lurkó  vállalásától sem.

Ezt is szeretjük
Fotó: