Magyar sztárapukák 2013-2014
Nézd meg, kik azok a magyar sztárok, akikről 2013-ban és 2014-ben derült ki, hogy édesapákká válnak.

Dia

	Kucsera Gábor	A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos első gyermeke, Bence 3710 grammal és 57 centivel 2013. október 24-én látta meg a napvilágot. Gyermeke anyját, a válogatott kézilabdás Tápai Szabinát nagy pocakkal vette feleségül 2013 júliusában.

Kucsera Gábor

A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos első gyermeke, Bence 3710 grammal és 57 centivel 2013. október 24-én látta meg a napvilágot. Gyermeke anyját, a válogatott kézilabdás Tápai Szabinát nagy pocakkal vette feleségül 2013 júliusában.

Fotó: Zsolt Erdős Photography, VR Photography

Dia

	Szécsi Zoltán	A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapus 2011-ben kötött házasságot Szegedi Vandával, akivel 2014 áprilisára várják kisfiukat, Zénót. Szécsi Zoltánnak első házasságából már született 2002-ben egy lánya, Júlia és 2005-ben egy fia, Marcell.

Szécsi Zoltán

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapus 2011-ben kötött házasságot Szegedi Vandával, akivel 2014 áprilisára várják kisfiukat, Zénót. Szécsi Zoltánnak első házasságából már született 2002-ben egy lánya, Júlia és 2005-ben egy fia, Marcell.

Fotó: VLV

Dia

	Varga Dániel	Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó január elején árulta el, hogy feleségével, a 20 éves Varga-Dobár Évával első gyermeküket várják. Az ifjúsági Európa-bajnok, olimpikon úszónő kisfiút hord a szíve alatt, akit Varga Milán Dánielnek fognak hívni.

Varga Dániel

Az olimpiai és világbajnok vízilabdázó január elején árulta el, hogy feleségével, a 20 éves Varga-Dobár Évával első gyermeküket várják. Az ifjúsági Európa-bajnok, olimpikon úszónő kisfiút hord a szíve alatt, akit Varga Milán Dánielnek fognak hívni.

Fotó: http://www.vargadaniel.hu

Dia

	Hosnyánszky Norbert	Az olimpiai és világbajnok vízilabdázónak 2013. június 10-én született meg a kisfia, Zalán. Első gyermekének édesanyja Dammak Jázmin, a 2008-as Miss Universe Hungary.

Hosnyánszky Norbert

Az olimpiai és világbajnok vízilabdázónak 2013. június 10-én született meg a kisfia, Zalán. Első gyermekének édesanyja Dammak Jázmin, a 2008-as Miss Universe Hungary.

Dia

 	Stohl András 	A színészről 2014 januárjában derült ki, hogy negyedszerre is apa lesz. Párja, Ancsika a második gyerekükkel, ezúttal egy kisfiúval várandós. A kis Andris júniusra várható. Kislányuk, Franciska 2008 szeptemberében jött világra. Stohl Andrásnak első házasságából két lánya született: Luca és Rebeka.

Stohl András

A színészről 2014 januárjában derült ki, hogy negyedszerre is apa lesz. Párja, Ancsika a második gyerekükkel, ezúttal egy kisfiúval várandós. A kis Andris júniusra várható. Kislányuk, Franciska 2008 szeptemberében jött világra. Stohl Andrásnak első házasságából két lánya született: Luca és Rebeka.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

	Nánási Pál	2013 legjobban várt sztárbabája az RTL Klub műsorvezetőjének, Ördög Nórának és sztárfotós férjének, Nánási Pálnak a gyereke volt. A kis Mici 2013. május 6-án született.

Nánási Pál

2013 legjobban várt sztárbabája az RTL Klub műsorvezetőjének, Ördög Nórának és sztárfotós férjének, Nánási Pálnak a gyereke volt. A kis Mici 2013. május 6-án született.

Fotó: Facebook/Ördög Nóra

Dia

	Berki Krisztián	Az egykori Fradi-vezér első gyermeke 2013. október 29-én született meg, és a Natasa Zselyke nevet kapta. A büszke apuka a születés után pár nappal már ki is tette az első közös fotót a Facebook-oldalára.

Berki Krisztián

Az egykori Fradi-vezér első gyermeke 2013. október 29-én született meg, és a Natasa Zselyke nevet kapta. A büszke apuka a születés után pár nappal már ki is tette az első közös fotót a Facebook-oldalára.

Fotó: Facebook/Krisztian Berki

Dia

	Győrfi Pál	Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének negyedik gyermeke, Lilla  2013. szeptember 16-án látta meg a napvilágot. Feleségével, Adriennel nyolc éve vannak együtt, újszülött babájuk a harmadik közös gyermekük.

Győrfi Pál

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének negyedik gyermeke, Lilla  2013. szeptember 16-án látta meg a napvilágot. Feleségével, Adriennel nyolc éve vannak együtt, újszülött babájuk a harmadik közös gyermekük.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Gusztos Péter	A korábbi SZDSZ-es és felesége, a színésznő és műsorvezető Kovács Patrícia első közös gyermeke, Hanna Lujza 2013. október 24-én jött világra. A volt politikusnak már van egy Sári nevű kislánya első házasságából.

Gusztos Péter

A korábbi SZDSZ-es és felesége, a színésznő és műsorvezető Kovács Patrícia első közös gyermeke, Hanna Lujza 2013. október 24-én jött világra. A volt politikusnak már van egy Sári nevű kislánya első házasságából.

Fotó: Facebook/Peter Gusztos, SuperTV2 Sajtószoba

Dia

	Garas Dániel	Garas Dezső fia, az operatőr Dániel  2013 augusztusában lett ismét apa. Felesége, Balla Eszter színésznő a 2008-ban született Emma után ismét kislánnyal ajándékozta meg, aki az Adél nevet kapta.

Garas Dániel

Garas Dezső fia, az operatőr Dániel  2013 augusztusában lett ismét apa. Felesége, Balla Eszter színésznő a 2008-ban született Emma után ismét kislánnyal ajándékozta meg, aki az Adél nevet kapta.

Fotó: Madách Színház

Dia

	Kembe Sorel	A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárját egykori kolléganője, Kondákor Zsófia tette apává 2013. június 21-én. A kis Katja a színésznő második gyereke, már született egy Benjámin nevű kisfia Lányi Lalától, a Kozmix frontemberétől.

Kembe Sorel

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárját egykori kolléganője, Kondákor Zsófia tette apává 2013. június 21-én. A kis Katja a színésznő második gyereke, már született egy Benjámin nevű kisfia Lányi Lalától, a Kozmix frontemberétől.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Benedek Tamás 	A Neo zenekar dobosa és Kozma Orsi énekesnő 2013 júliusának végén dupláztak: ikreik születtek, akik az Anna és a Sára neveket kapták.

Benedek Tamás

A Neo zenekar dobosa és Kozma Orsi énekesnő 2013 júliusának végén dupláztak: ikreik születtek, akik az Anna és a Sára neveket kapták.

Fotó: Facebook/Kozma Orsi

Dia

	Walkó Csaba	A Compact Disco énekesének a kisfia, Milán 2013 júliusában 3890 grammal és 54 centiméterrel jött a világra.

Walkó Csaba

A Compact Disco énekesének a kisfia, Milán 2013 júliusában 3890 grammal és 54 centiméterrel jött a világra.

Fotó: Facebook/Walkó Csaba

Dia

	Fillár István	A színész szintén szakmabeli párja, Sztankay Orsolya, a Nemzet Színészének, Sztankay Istvánnak a lánya 2013. január 29-én adott életet első gyermekének. Frigyes 4270 grammal és több mint fél méterrel született.

Fillár István

A színész szintén szakmabeli párja, Sztankay Orsolya, a Nemzet Színészének, Sztankay Istvánnak a lánya 2013. január 29-én adott életet első gyermekének. Frigyes 4270 grammal és több mint fél méterrel született.

Fotó: Facebook/Orsolya Sztankay

Dia

 	L.L. Junior 	A roma származású magyar rapper kisfia, Lacika 2013. január 31-én látta meg a napvilágot 56 centivel és 3830 grammal. A  Lesi László Junior nevet adták neki szülei.

L.L. Junior

A roma származású magyar rapper kisfia, Lacika 2013. január 31-én látta meg a napvilágot 56 centivel és 3830 grammal. A  Lesi László Junior nevet adták neki szülei.

Fotó: Facebook/L.L. Junior

Dia

 	Varga Ferenc 	A Megasztárral ismertté vált énekes és felesége, Balássy Betty Rozi lányuk mellé 2014. február 16-án egy kisfiút is kaptak, akit Dániel Máténak neveztek el. Varga Ferinek első házasságában is született két gyermeke.

Varga Ferenc

A Megasztárral ismertté vált énekes és felesége, Balássy Betty Rozi lányuk mellé 2014. február 16-án egy kisfiút is kaptak, akit Dániel Máténak neveztek el. Varga Ferinek első házasságában is született két gyermeke.

Fotó: Facebook/Balássy Betty

Dia


            	Erdei Zsolt
            	A visszavonult bokszoló kedvese a hatodik hónapban volt, amikor minden előjel nélkül kórházba kellett szállítani. Réka  első közös gyermeküket 2014. május 26-án, a vártnál három hónappal korábban hozta világra. Gréti alig egy kilósan született, de súlyát másfél hónap alatt megduplázta.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Túl korán jött világra a magyar sztár kislánya »

Erdei Zsolt

A visszavonult bokszoló kedvese a hatodik hónapban volt, amikor minden előjel nélkül kórházba kellett szállítani. Réka  első közös gyermeküket 2014. május 26-án, a vártnál három hónappal korábban hozta világra. Gréti alig egy kilósan született, de súlyát másfél hónap alatt megduplázta.

Kapcsolódó cikk:
Túl korán jött világra a magyar sztár kislánya »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Ezt is szeretjük
Fotó: