Ő volt Lucy a Dallasban! Most így néz ki az 56 éves Charlene Tilton és magyar hangja
Friss fotókon a Dallas női sztárjai és magyar hangjuk. Nézd meg őket!

Dia

	A mindössze 150 centis színésznő, Charlene Tilton alakította a Dallasban a gyönyörű Lucy Ewingot. A színésznő most 56 éves és van egy 33 éves lánya. Első férjétől elvált, majd nyolc évig jegyben járt egy Cheddy Hart nevű férfival, aki azonban 2009-ben váratlanul elhunyt. A szappanopera óta számos tévéfilmben és sorozatban játszott, 2012-ben részt vett például az új Dallasban is.	Magyar hangját a kép jobb oldalán látható Balogh Erika színésznő adta, aki csupán három hónappal idősebb Tiltonnál. Erika szólaltatja meg Marcia Cross színésznőt is, aki a Merlose Place Kimberlyjét és a Született feleségek Bree Van De Kampját alakította. A Baywatchban ő szinkronizálta Pamela Andersont, A klinikában pedig az Elke Brinkmant megformáló Barbara Wussow-ot.

A mindössze 150 centis színésznő, Charlene Tilton alakította a Dallasban a gyönyörű Lucy Ewingot. A színésznő most 56 éves és van egy 33 éves lánya. Első férjétől elvált, majd nyolc évig jegyben járt egy Cheddy Hart nevű férfival, aki azonban 2009-ben váratlanul elhunyt. A szappanopera óta számos tévéfilmben és sorozatban játszott, 2012-ben részt vett például az új Dallasban is.

Magyar hangját a kép jobb oldalán látható Balogh Erika színésznő adta, aki csupán három hónappal idősebb Tiltonnál. Erika szólaltatja meg Marcia Cross színésznőt is, aki a Merlose Place Kimberlyjét és a Született feleségek Bree Van De Kampját alakította. A Baywatchban ő szinkronizálta Pamela Andersont, A klinikában pedig az Elke Brinkmant megformáló Barbara Wussow-ot.

Fotó: ujszinhaz.hu

Dia

	A Bobby Ewing feleségét, Pamelát alakító Victoria Principal idén januárban lett 65 éves. A színésznő közel 20 évig élt boldog házasságban egy hollywoodi plasztikai sebésszel, Harry Gassmann-nel, akitől 2006-ban vált el. Gyermekük nem született. A színésznő lassan 15 éve nem vállalt új szerepet, utolsó filmes munkája a 2000 és 2001 között futott sorozat, a Titánok volt.	Magyar hangját az 56 éves Simorjay Emese adta, aki 2001 óta Márkus György filozófus felesége. Játszott a Szomszédokban és a Barátok köztben is. Geena Davist és Alex Baxtert szintén ő szokta szinkronizálni.

A Bobby Ewing feleségét, Pamelát alakító Victoria Principal idén januárban lett 65 éves. A színésznő közel 20 évig élt boldog házasságban egy hollywoodi plasztikai sebésszel, Harry Gassmann-nel, akitől 2006-ban vált el. Gyermekük nem született. A színésznő lassan 15 éve nem vállalt új szerepet, utolsó filmes munkája a 2000 és 2001 között futott sorozat, a Titánok volt.

Magyar hangját az 56 éves Simorjay Emese adta, aki 2001 óta Márkus György filozófus felesége. Játszott a Szomszédokban és a Barátok köztben is. Geena Davist és Alex Baxtert szintén ő szokta szinkronizálni.

Fotó: www.activestudio.hu

Dia

	Jockey Ewing első feleségét, Samantha Ewingot Linda Gray színésznő játszotta, aki szeptember 12-én lesz 75 éves. Két felnőtt gyermeke van, valamint két kisunokája. Linda teljesen összetört, amikor 2012-ben elveszítette legjobb barátját, a Jockey-t alakító Larry Hagmant. A Dallas után szerepet kapott a Merlose Place-ben, a Modellügynökség című sorozatban és a Gazdagok és szépekben, valamint szerepelt az új Dallasban is.	Magyar hangját az eredeti sorozatban Szerencsi Éva adta, de mivel az Abigél egykori főszereplője 2004-ben elhunyt, az új Dallasban már az 55 éves Pápai Erika szinkronizálta. Általában ő Nicole Kidman, Jennifer Lopez és Eva Longoria magyar hangja, a Szívek szállodájában pedig ő szólaltatta meg Lorelai Gilmore-t.

Jockey Ewing első feleségét, Samantha Ewingot Linda Gray színésznő játszotta, aki szeptember 12-én lesz 75 éves. Két felnőtt gyermeke van, valamint két kisunokája. Linda teljesen összetört, amikor 2012-ben elveszítette legjobb barátját, a Jockey-t alakító Larry Hagmant. A Dallas után szerepet kapott a Merlose Place-ben, a Modellügynökség című sorozatban és a Gazdagok és szépekben, valamint szerepelt az új Dallasban is.

Magyar hangját az eredeti sorozatban Szerencsi Éva adta, de mivel az Abigél egykori főszereplője 2004-ben elhunyt, az új Dallasban már az 55 éves Pápai Erika szinkronizálta. Általában ő Nicole Kidman, Jennifer Lopez és Eva Longoria magyar hangja, a Szívek szállodájában pedig ő szólaltatta meg Lorelai Gilmore-t.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Dia

	Priscilla Presley májusban lett 70 éves. Elvis Presley egykori felesége játszotta a Dallasban Jenna Wade Krebbset, Bobby Ewing első nagy szerelmét. Két gyermeke van, egy lánya Elvistől és egy fia későbbi kapcsolatából. A szappanopera után szerepet kapott a Csupasz pisztoly-filmekben és a Merlose Place-ben. A színésznő 1999-ben vonult vissza.	Magyar hangját az 53 éves színésznő, Fazekas Zsuzsa adta, aki A vad angyalban Rosario, a Született feleségekben pedig dr. Graham szinkronhangja is volt.

Priscilla Presley májusban lett 70 éves. Elvis Presley egykori felesége játszotta a Dallasban Jenna Wade Krebbset, Bobby Ewing első nagy szerelmét. Két gyermeke van, egy lánya Elvistől és egy fia későbbi kapcsolatából. A szappanopera után szerepet kapott a Csupasz pisztoly-filmekben és a Merlose Place-ben. A színésznő 1999-ben vonult vissza.

Magyar hangját az 53 éves színésznő, Fazekas Zsuzsa adta, aki A vad angyalban Rosario, a Született feleségekben pedig dr. Graham szinkronhangja is volt.

Dia

	Az 56 éves Sheree J. Wilson színésznő alakította annak idején Bobby Ewing második feleségét, April Stevens Ewingot. 13 évig volt házas, férjétől 2004-ben vált el. Két fia született. A Dallas után szerepet kapott Chuck Norris híres sorozatában, a Walker, a texasi kopóban, amelyben Alex Cahillt játszotta. Rendszeresen szerepel tévés produkciókban, utoljára tavaly jött ki filmje.	Hangját a sorozatban a 49 éves Hegyi Barbara adta, aki a Született feleségekben Teri Hatcher karakterét, Susan Mayert is szinkronizálta. A Twin Peaksben ő volt Lara Flynn Boyle hangja, de Pamela Andersont is megszólaltatta már. A színésznőnek egy gyermeke van, Rozi.

Az 56 éves Sheree J. Wilson színésznő alakította annak idején Bobby Ewing második feleségét, April Stevens Ewingot. 13 évig volt házas, férjétől 2004-ben vált el. Két fia született. A Dallas után szerepet kapott Chuck Norris híres sorozatában, a Walker, a texasi kopóban, amelyben Alex Cahillt játszotta. Rendszeresen szerepel tévés produkciókban, utoljára tavaly jött ki filmje.

Hangját a sorozatban a 49 éves Hegyi Barbara adta, aki a Született feleségekben Teri Hatcher karakterét, Susan Mayert is szinkronizálta. A Twin Peaksben ő volt Lara Flynn Boyle hangja, de Pamela Andersont is megszólaltatta már. A színésznőnek egy gyermeke van, Rozi.

Dia

	Az 59 éves Audrey Landers alakította Afton Coopert, Lucy Ewing sógornőjét a sorozatban. 1988-ban ment férjhez, 1993-ban ikerfiai születettek. A Dallas után olyan sorozatokban szerepelt, mint a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, a Gyilkos sorok vagy a Minden lében négy kanál. 2013-ban és 2014-ben feltűnt az új Dallasban is. Utoljára két éve állt a kamera elé.	Magyar hangja az 53 éves Kiss Erika színésznő, aki általában Courteney Cox-ot is szinkronizálja. A Xena, a harcos hercegnőben az ő hangján szólalt meg Xena barátnője, Gabrielle.

Az 59 éves Audrey Landers alakította Afton Coopert, Lucy Ewing sógornőjét a sorozatban. 1988-ban ment férjhez, 1993-ban ikerfiai születettek. A Dallas után olyan sorozatokban szerepelt, mint a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, a Gyilkos sorok vagy a Minden lében négy kanál. 2013-ban és 2014-ben feltűnt az új Dallasban is. Utoljára két éve állt a kamera elé.

Magyar hangja az 53 éves Kiss Erika színésznő, aki általában Courteney Cox-ot is szinkronizálja. A Xena, a harcos hercegnőben az ő hangján szólalt meg Xena barátnője, Gabrielle.

Fotó: www.activestudio.hu
Ezt is szeretjük
Fotó: