Képeken a 4 legsármosabb magyar sorozatszínész - 30 évesek
Négy magyar sorozatszínész, aki elbűvöli a női nézőket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nap mint nap találkozhatunk velük a képernyőn különböző sorozatokban, tehetségesek, jóképűek, és szeretik a színészetet. Íme, négy sármos sorozatszínész a hazai szériákból!

Kiss Ernő Zsolt

A 16 éve a képernyőn lévő Barátok közt új szereplőjét csupán év eleje óta láthatjuk a televízióban, de máris nők tömegeit vette le a lábaikról. A sorozatban borászt alakító Kiss Ernő Zsolt sokaknak ismerős lehet az X-Faktor 2012-es szériájából, ahol tehetsége a mentorházig vitte.

A pár hónapra a népszerű sorozathoz szerződött, 1984-ben született táncos-színész, a Madách Színház csapatát erősíti. Aki nem elégszik meg látványával hétköznaponként, idén nyáron a Mamma Mia! című musicalben is megnézheti, többek között augusztus 15-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Solti Ádám

Szintén a Barátok közt sármos színésze Solti Ádám, aki ugyancsak az X-Faktor című tehetségkutatóban állt a nagyközönség elé, Malek Miklós mentoráltjaként.

A fogtechnikus végzettségű, 1980. március 19-én született fiatalember régi vágya teljesült, amikor bekerült a közismert magyar szappanoperába, hiszen hosszú ideje szerette volna magát kipróbálni a színészkedésben is.

Korábban már jelentkezett a sorozatba, de nem válogatták be, 2011-ben viszont valóra vált álma: megkapta Bokros Ádám szerepét.

- Úgy szokták mondani, hogy minden hidat feléget maga mögött valaki. Én nem égetem fel ezeket a hidakat, több mindennel is lefoglalom magam. Eredeti foglalkozásomban is tevékenykedem, a fogtechnikát 2013 óta gyakorlatban is oktatom - árulta el a Feminának a 34 esztendős színész.

A Mátyás király tér jóképű szereplője kedvenc hobbiját, a zenélést sem hanyagolja el: vokálegyüttese a Non Stop, a mai napig aktívan működik, rendszeresen lépnek fel budapesti klubokban. 

Simon Kornél

A Kazincbarcikáról származó,1976. szeptember 1-jén született Simon Kornél elsősorban színházi színész, de főszerepelője az HBO saját gyártású, 2011-ben indult folytatásos sorozatának, a Társas játéknak is. Nem ez volt az első ilyen jellegű szereplése: 2002-ben a Tea című vígjátéksorozatban is feltűnt.

A 37 éves színész a Pesti Magyar Színiakadémia elvégzése óta a Centrál Színház tagja. Mozivásznon utoljára a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékban csodálhattuk meg. Jelenleg több darabban is megörvendezteti játékával a publikumot, emellett darabot rendez, és szinkronszínészként is tevékenykedik.

Száraz Dénes

A Jóban Rosszban című sorozat Tamás atyája kedves tekintetével lopta be a magát a magyar nézők szívébe. Az 1979. március 11-én született Száraz Dénes 2009-ben tűnt fel először a képernyőn, mégpedig egy sörreklámban. Színházi múltja ennél sokkal régebbre tekint vissza, hiszen több mint egy évtizede láthatja színpadon a közönség.

A televíziónézők olyannyira szeretik a 35 éves vonzó színészt, hogy amikor a sorozat készítői kiírták a szériából, felháborodva visszakövetelték  kedvencüket - egy új karakter formájában vissza is írták a Jóban Rosszban forgatókönyvírói.

Fotók: RTL Klub/ Nagy Botond,Klinszky Gábor, centralszinhaz.hu, Red Lemon

 

Ezt is szeretjük