Beteg magyar sztárok 2013-ban
Magyar sztárok, akik 2013-ban súlyosan megbetegedtek.

Dia

 	Gregor Bernadett 	A színésznő nagy veszélybe került a fogyókúra miatt, melyről augusztusban mesélt a médiának. Diétázást megkönnyítő éhségcsökkentő tablettákat szedett, melyet egy ismerősétől kapott. A pirulák mellett nem volt éhes, sőt aludnia sem kellett, így teljesen kimerült szervezete. Szerencsére idejében orvoshoz fordult, így nem lett belőle nagyobb baj. 	Kapcsolódó cikk: 	Gregor Bernadett tablettáktól lett rosszul » 	 

Gregor Bernadett

A színésznő nagy veszélybe került a fogyókúra miatt, melyről augusztusban mesélt a médiának. Diétázást megkönnyítő éhségcsökkentő tablettákat szedett, melyet egy ismerősétől kapott. A pirulák mellett nem volt éhes, sőt aludnia sem kellett, így teljesen kimerült szervezete. Szerencsére idejében orvoshoz fordult, így nem lett belőle nagyobb baj.

Kapcsolódó cikk:
Gregor Bernadett tablettáktól lett rosszul »
 

Fotó: TV2/Sajtószoba

Dia

	Várkonyi András	A Barátok Közt Vili bácsijáért az egész ország aggódott, amikor 2013 májusában életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A színészen szívkoszorúér-áthidalást végeztek, a beavatkozást követően már nagyon hamar jól érezte magát, így ismét beállt dolgozni, ám a szíve nem bírta a terhelést, rosszul lett és ismét kórházba szállították, az orvosok további pihenőre fogták.	Kapcsolódó cikk:	Ismét a szívével volt baj»

Várkonyi András

A Barátok Közt Vili bácsijáért az egész ország aggódott, amikor 2013 májusában életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A színészen szívkoszorúér-áthidalást végeztek, a beavatkozást követően már nagyon hamar jól érezte magát, így ismét beállt dolgozni, ám a szíve nem bírta a terhelést, rosszul lett és ismét kórházba szállították, az orvosok további pihenőre fogták.

Kapcsolódó cikk:
Ismét a szívével volt baj»

Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor

Dia

	Sas József	Az egyik legkedveltebb humorista 2013 októberében bejelentette, hogy nem áll többet színpadra, megijesztette betegsége, úgy érzi, most már inkább pihennie kell. A 74 éves művészen veszélyes szívműtétet hajtottak végre.	Kapcsolódó cikk:	Sas József szívműtéte »

Sas József

Az egyik legkedveltebb humorista 2013 októberében bejelentette, hogy nem áll többet színpadra, megijesztette betegsége, úgy érzi, most már inkább pihennie kell. A 74 éves művészen veszélyes szívműtétet hajtottak végre.

Kapcsolódó cikk:
Sas József szívműtéte »

Dia

	Törőcsik Mari	A 77 éves színésznő vért köpött, majd az orvosi vizsgálat során elájult, összeomlott a keringése és kómába esett 2013 júniusában. Csodával határos módon szervezete elég erős volt a felépüléshez, ám elmondása szerint azóta nem teljesen egészséges, egyik karját például nehezen mozgatja.	Kapcsolódó cikk:	Törőcsik Mari kórházba került » 	 

Törőcsik Mari

A 77 éves színésznő vért köpött, majd az orvosi vizsgálat során elájult, összeomlott a keringése és kómába esett 2013 júniusában. Csodával határos módon szervezete elég erős volt a felépüléshez, ám elmondása szerint azóta nem teljesen egészséges, egyik karját például nehezen mozgatja.

Kapcsolódó cikk:
Törőcsik Mari kórházba került »

 

Dia

	Korda György	Rengeteget éjszakázott életében, a szervezete pedig elfáradt az állandó terhelés alatt. Az énekes 2013 nyarán nem egyszer okozott aggodalmat környezetének és a rajongóknak, ugyanis többször kellett kórházba szállítani rosszullétei miatt.	Kapcsolódó cikk:	Korda Györgyöt kórházba szállították »	 

Korda György

Rengeteget éjszakázott életében, a szervezete pedig elfáradt az állandó terhelés alatt. Az énekes 2013 nyarán nem egyszer okozott aggodalmat környezetének és a rajongóknak, ugyanis többször kellett kórházba szállítani rosszullétei miatt.

Kapcsolódó cikk:
Korda Györgyöt kórházba szállították »

 

Dia

	Havas Henrik	A műsorvezetőt vastagbélrákkal műtötték. Azt nem tudta eltitkolni, hogy beteg, hiszen hirtelen látványosan lefogyott, de a probléma súlyosságáról csak később, a 2013-as év elején nyilatkozott.	Kapcsolódó cikk:	Havas Henrik a halálos kórral küzd »	 

Havas Henrik

A műsorvezetőt vastagbélrákkal műtötték. Azt nem tudta eltitkolni, hogy beteg, hiszen hirtelen látványosan lefogyott, de a probléma súlyosságáról csak később, a 2013-as év elején nyilatkozott.

Kapcsolódó cikk:
Havas Henrik a halálos kórral küzd »

 

Dia

	Tallós Rita	A színésznő egy percig sem akarta eltitkolni, hogy szervezetét a gyilkos kór támadta meg. Mellrákjáról nyíltan és őszintén mesélt a 2013-as év elején.	Kapcsolódó cikk:	Tallós Rita őszintén beszélt betegségéről a Feminának »	 

Tallós Rita

A színésznő egy percig sem akarta eltitkolni, hogy szervezetét a gyilkos kór támadta meg. Mellrákjáról nyíltan és őszintén mesélt a 2013-as év elején.

Kapcsolódó cikk:
Tallós Rita őszintén beszélt betegségéről a Feminának »

 

Fotó: TV2/ Sajtószoba

Dia


            	Helyey László
            	A Jászai Mari-díjas színművész tüdején tavasszal foltot találtak, de csak november elején feküdt be a kórházba, ahol aztán tüdőembóliával hosszas kórházi kezelésre szorult.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Súlyos betegséget diagnosztizáltak a 65 éves színésznél »

Helyey László

A Jászai Mari-díjas színművész tüdején tavasszal foltot találtak, de csak november elején feküdt be a kórházba, ahol aztán tüdőembóliával hosszas kórházi kezelésre szorult.

Kapcsolódó cikk:
Súlyos betegséget diagnosztizáltak a 65 éves színésznél »

Fotó: Soproni Petőfi Színház

Dia


            	Czeizel Endre
            	A nagy népszerűségnek örvendő orvos-genetikus november közepén a TV2 Aktív című műsorában beszélt először kamerák előtt arról, hogy leukémiás. Fél éve diagnosztizálták nála a halálos betegséget. A leletei szerint nincs már rákos sejtje.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Halálos betegséget diagnosztizáltak Czeizel Endrénél »

Czeizel Endre

A nagy népszerűségnek örvendő orvos-genetikus november közepén a TV2 Aktív című műsorában beszélt először kamerák előtt arról, hogy leukémiás. Fél éve diagnosztizálták nála a halálos betegséget. A leletei szerint nincs már rákos sejtje.

Kapcsolódó cikk:
Halálos betegséget diagnosztizáltak Czeizel Endrénél »

Fotó: MTI

Dia

	Cinthya Dictator	Varga Viktor barátnője a húszas évei elején jár, ám már most szembe kell néznie az egyik legsúlyosabb betegséggel. 2013 nyarán nyirokrákot diagnosztizáltak nála az orvosok.	Kapcsolódó cikk:	Cinthya Dictator szörnyű napokat él át »	 

Cinthya Dictator

Varga Viktor barátnője a húszas évei elején jár, ám már most szembe kell néznie az egyik legsúlyosabb betegséggel. 2013 nyarán nyirokrákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

Kapcsolódó cikk:
Cinthya Dictator szörnyű napokat él át »

 

Fotó: Facebook/ Cinthya Dictator

Dia

	Zana József	A közkedvelt színész 2013 januárjában életveszélyben volt, de a gyors orvosi ellátásnak hála mára már jól van. Mélyvénás trombózissal kezelték. Emondása szerint azóta még a kórtermek látványától is rosszul van.	Kapcsolódó cikk:	Zana József súlyos beteg »	 

Zana József

A közkedvelt színész 2013 januárjában életveszélyben volt, de a gyors orvosi ellátásnak hála mára már jól van. Mélyvénás trombózissal kezelték. Emondása szerint azóta még a kórtermek látványától is rosszul van.

Kapcsolódó cikk:
Zana József súlyos beteg »

 

Dia

	Horváth Éva	A műsorvezető nagyon megijedt 2013 augusztusában, amikor szűnni nem akaró hasi fájdalmak gyötörték. Orvoshoz fordult, ahol szerencsére kiderült, hogy nem nagy a baj, glutén-, laktóz- és fehérjeérzékenységet diagnosztizáltak nála.	Kapcsolódó cikk:	Horváth Évának súlyos fájdalmai voltak »	 

Horváth Éva

A műsorvezető nagyon megijedt 2013 augusztusában, amikor szűnni nem akaró hasi fájdalmak gyötörték. Orvoshoz fordult, ahol szerencsére kiderült, hogy nem nagy a baj, glutén-, laktóz- és fehérjeérzékenységet diagnosztizáltak nála.

Kapcsolódó cikk:
Horváth Évának súlyos fájdalmai voltak »

 

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub

Dia

 	Fábián Juli 	Az énekesnő egy évre visszavonult, elmondása szerint súlyos beteg volt, így szervezetének szüksége volt a pihenésre. A probléma pontos okát nem árulta el, 2013 júniusában csupán annyit mondott, minden átértékelődött benne. 	Kapcsolódó cikk: 	Fábián Juli ezért tűnt el a nyilvánosság elől» 	 

Fábián Juli

Az énekesnő egy évre visszavonult, elmondása szerint súlyos beteg volt, így szervezetének szüksége volt a pihenésre. A probléma pontos okát nem árulta el, 2013 júniusában csupán annyit mondott, minden átértékelődött benne.

Kapcsolódó cikk:
Fábián Juli ezért tűnt el a nyilvánosság elől»

 

Fotó: Facebook/ Fábián Juli

Dia

	Szabó Milán	Az X-Faktor versenyzőjénél 2013 őszén húgyhólyagdaganatot diagnosztizáltak, de a sorozatos vizsgálatok végén kiderült, hogy szerencsére csupán jóindulatú elváltozásról van szó.	Kapcsolódó cikk:	Szabó Milán daganattal küzd »	 

Szabó Milán

Az X-Faktor versenyzőjénél 2013 őszén húgyhólyagdaganatot diagnosztizáltak, de a sorozatos vizsgálatok végén kiderült, hogy szerencsére csupán jóindulatú elváltozásról van szó.

Kapcsolódó cikk:
Szabó Milán daganattal küzd »

 

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub

Dia

	Veres Mónika	Az énekesnő pajzsmirigybetegségben szenved, derült ki 2013 februárjában. Betegsége súlyos, minden nap gyógyszereket kell szednie, ahhoz, hogy kordában tartsa a problémát.	 

Veres Mónika

Az énekesnő pajzsmirigybetegségben szenved, derült ki 2013 februárjában. Betegsége súlyos, minden nap gyógyszereket kell szednie, ahhoz, hogy kordában tartsa a problémát.
 

Fotó: TV2/ Sajtószoba

Dia

	Gomes-Martins Klaudia	A Csillag Születik sztárja még csak 26 éves, de már szembe kellett néznie a halállal, ugyanis 2013 év elején petefészekrákot diagnosztizáltak nála. Miután már több műtéten átesett, úgy döntött, a megelőzés szempontjából mindkét mellét is leveteti.	Kapcsolódó cikk:	Gomes-Martins Klaudia 26 évesen rákkal küzd »

Gomes-Martins Klaudia

A Csillag Születik sztárja még csak 26 éves, de már szembe kellett néznie a halállal, ugyanis 2013 év elején petefészekrákot diagnosztizáltak nála. Miután már több műtéten átesett, úgy döntött, a megelőzés szempontjából mindkét mellét is leveteti.

Kapcsolódó cikk:
Gomes-Martins Klaudia 26 évesen rákkal küzd »

Fotó: RTL Klub/ Sajtóklub
Ezt is szeretjük
Fotó: