Dögös nő lett Mága Zoltán 22 éves lánya - Jennifer a világhírnév küszöbén áll
Mága Jennifer legújabb lemezét Los Angeles-ben vette fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mága Zoltán hegedűművész büszke lehet legidősebb lányára, a 22 éves Mága Jenniferre, ugyanis Los Angeles-ben kapott lemezszerződést. A gyönyörű énekesnő jó úton jár a világhírnév felé, még egy sztárproducer is felkarolta.

Mága Jennifernek azután ajánlottak az Egyesült Államokban lemezszerződést, hogy David Fosterrel zenélhetett együtt.

- Felemelő érzés volt, hogy a 16-szoros Grammy-díjas David Fosterrel állhattam egy színpadon, és külön megtiszteltetés, hogy az egyik legnépszerűbb szerzeményét adhattam elő, a The Prayert, aminek fantasztikus sikere volt - árulta el a TV2-n futó Ripost című műsorban.

Mága Jennifer új albumához tartozó első kislemeze június elején jelent meg Til Tomorrow címmel. A dalt az a Patrizio Moi írta, aki olyan világsztárokkal dolgozott már együtt, mint Meghan Trainor, Luciano Pavarotti vagy Justin Bieber. A legújabb lemezét egy neves stúdióban vették fel, ahol nem akármilyen zenészek dolgoztak: Michael Jackson és Beyoncé is ott énekelte fel a számait.

Az énekesnőnek nemcsak a hangja, hanem a megjelenése is kifogástalan. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű nő lett Mága Jennifer.

Ezt is szeretjük