Mádai Vivien 15 kiló plusszal is büszke volt magára, de most érzi jól magát a bőrében
Mádai Vivien a televíziós pályája során sokat változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien televíziós karrierje 2010-ben indult, amikor az RTL Klubon futó ValóVilág háttérműsorának, a NekedValónak lett a háziasszonya.

Ezután olyan produkciókban szerepelt a kereskedelmi csatornán, mint a Reflektor sztármagazin, a Reggeli, majd a köztévén a Balatoni Nyár vagy a Legenda című zenés tévéműsor. Ezután egy időre eltűnt a képernyőről, mert 2014 szeptemberében megszületett a kisfia, Zénó. 2017 tavaszán a TV2 Mokka című műsorába tért vissza megújult külsővel.

Mádai Vivien egykor és most

A szőke sztár már sokszor beszámolt arról, hogy pályája elején többet mutatott alatta a mérleg. Az Instagram-oldalán osztotta meg egy fehérneműs posztja alatt, milyen nehéz volt feldolgoznia a negatív kritikákat, amelyeket pluszkilói miatt kapott. 

A 2013-as Story-gálán
A 2013-as Story-gálán
Fotó: Femina

"Nem azért fájt, mert ezeket megkaptam, hanem mert fel nem foghattam, miben más valaki megítélése vagy személyisége, mert éppen van mit rajta fogni. Nevetek ezen ma már, bár valahol borzasztó szomorú, hogy mennyi gonoszságra képes az ember, és mennyi fájdalmat kell átélnie annak, akin esetleg van egy kis felesleg. És higgyétek el, rengeteg nő küzd ezzel!" - írta a kép alatt.

2013-ban a köztévé Ridikül című műsorában
2013-ban a köztévé Ridikül című műsorában
Fotó: MTI/Zih Zsolt

A YouTube-on futó Ruhastory vendégeként is visszaemlékezett azokra az időkre, amikor még 15 kilóval többet mutatott alatta a mérleg.

- A mostani énem az igazi énem. Az egy átmeneti időszak volt. Az elmúlt évek jól példázzák, hogy én ebben a testben érzem jól magam. Az a plusz 15 kiló egy kaotikus időszaknak lett a vetülete és a végeredménye.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Variációk... Ébredjenek velünk!😍😍😍 @pachmannpeter @vivienmadai

Mokka (@tv2mokka) által megosztott bejegyzés,

- Azon már túl vagyok, de azzal sem volt semmi baj, ugyanúgy büszke voltam magamra akkor is. Egy másik állapot, egy másik külső volt, de nem rosszabb és nem kevesebb - emlékezett vissza a csinos műsorvezető.

Magyar műsorvezetők régen és most

Képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat láthatod, akik egy-egy fotómontázzsal megmutatták, mennyit változtak tíz év alatt.

Ezt is szeretjük