Ismét képernyőn a köztévé sikerműsora! Ezekkel a sztárokkal erősítenek
Mától ismét jelentkezik a köztévén a Balatoni nyár című műsor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mától ismét jelentkezik a köztévé M1 és Duna World tévécsatornáján a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező műsor.

Balogh Gábor, Harsányi Levente, Mádai Vivien, Borbás Marcsi, Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Rátonyi Krisztina, Tóth Tamás és Szujó Zoltán

A sikerműsorban régi motorosok és műsorvezetőként először debütáló sztárok is láthatóak lesznek - ígérte Lencsó Rita, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtófőnöke.

Debütáló műsorvezetők

2011-ben Nagy Judit és Gundel Takács Gábor, Jegyes-Tóth Kriszta és Menczer Tamás, valamint Novodomszky Éva és Gaskó Balázs köszöntötte a Balatoni nyárban a nézőket.

2012-ben Novodomszky Éva és Gaskó Balázs, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő, Szentpéteri Eszter és Szente Vajk, illetve Jegyes-Tóth Kriszta és Fülöp László alkották a műsorvezető párosokat.

Idén újdonság, hogy több hazai sztár is debütál műsorvezetőként, például Anger Zsolt, az M1-en futó akciósorozat, a Haction főszereplője, színész kollégája, Kautzky Armand vagy Tóth Tamás meteorológus. 

Természetesen a köztévé bejáratott képernyősei is szórakoztatják a nézőket, így Jakupcsek Gabriella, Csiszár Jenő, Borbás Marcsi, Szujó Zoltán, Rátonyi Krisztina, vagy a legenda című zenés műsorban már remek párost alkotó Mádai Vivien és Harsányi Levente.

Műsor határokon túl

További változás, hogy idén már nem csak a Balaton partjáról, hanem 30 más vidéki helyszínről is jelentkeznek majd. A tudósítók jelen lesznek a fontosabb kulturális eseményeken, többek között a Nagyon Balaton, valamint a Balaton Sound rendezvényről adnak helyszíni tudósításokat. A műsor ezúttal a határon túli magyar vonatkozású fürdőhelyekre is elkalauzolják a nézőket.

Az augusztus 20-áig jelentkező Balatoni Nyár minden nap 9.15-től 11 óráig lesz látható, de már a reggeli híradót követően rövid ajánlóval jelentkeznek, és élő bejelentkezést láthatnak a nézők a déli és az esti híradók után is.

A Kossuth Rádióban is hallhatóak lesznek összefoglalók a műsorból, melyet délutánonként mindkét tévécsatorna megismétel. A műsor ezúttal a határokon túlra is kitekint: magyar vonatkozású fürdőhelyekre kalauzolják el a nézőket.

A Balatoni Nyár hetente két alkalommal az Erzsébet-táborból is bejelentkezik, bemutatja az ottani tematikus sporttáborokat. Balogh Gábor öttusázó olimpikon   az öttusa tábor vezetője lesz, melybe 70-80 gyereket várnak.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Ezt is szeretjük