10 év után újra együtt a legendás magyar szerelmespár!
A két sztár egy filmben
Lux Ádám és Tóth Auguszta az Apolka című filmben játszik együtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz év után ismét együtt Lux Ádám és Tóth Auguszta, akik az 1993 és 2001 között futott akciófilm-sorozatban, a Kisvárosban szerelmespárt alakítottak: szerepük szerint ők voltak Zolnay Miklós főhadnagy és Komlósi Mari. A 48 éves színész és a 45 éves színésznő most ismét egy párt alakít az Apolka című filmben.

Apolka egy hatvanas évei elején járó nő. 40 éve tartó házasságában férjével, Gáborral hol külön vannak, hol együtt. Lánya és veje egy házban élnek vele, és megszokták, hogy Apolka néha hosszabb időre eltűnik, dolgozik, csavarog a világban. Egy nagytakarítás alkalmával azonban Apolka könyvespolcáról a földre hull egy onkológiai értesítő, mely szerint rákja van. Innen indul el a történet.

Moór Marianna a főszereplő, férjét Koncz Gábor, lányát Tóth Auguszta, vejét Lux Ádám alakítja. A film díszbemutatóját egy rendhagyó divatgála koronázta meg: 16 gyönyörű, az emlőrákot legyőzött hölgy mutatott be szebbnél szebb fehérnemű- és ruhakölteményeket a Hotel Corinthia báltermében.

Nézd végig összeállításunkat a díszbemutatóról!

A Kisváros sztárjain is fog az idő

A Kisváros volt talán a legsikeresebb magyar akciófilm-sorozat. Akkor az egész ország szorított a Végvár városában állomásozó, Usztics Mátyás, azaz Hunyadi főtörzs által vezetett határőröknek, hogy a bűnözőket kézre kerítsék.

Bár az utcán ma is felismerik őket, az évek múlása a sorozat szereplőin is nyomott hagyott. Kattintsd végig a fotókat, és tudj meg mindent a Kisváros szereplőiről!

Ezt is szeretjük