Lovas Rozi fia 2, lánya lassan egyéves: Iza minden forgatáson vele van
Lovas Rozi nem szokott mesélni a magánéletéről. Kivételesen elárulta, milyen pörgős az élete két kicsi gyermekkel.

lovas-rozi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi 2022-ben vált kétgyermekes édesanyává: kislánya, Izabella Mária február 24-én született meg. A két gyerkőce között majdnem két év a korkülönbség, fiának, János Misának 2020 májusában adott életet.

A színésznőt új szerepben, a Gólkirályság edzője, Szabó Antónia, azaz Tóni bőrébe bújva láthatják a nézők. A vígjátéksorozatot nyáron vették fel, a kis Iza minden forgatási napon ott volt anyukájával.

Lovas Rozi gyerekei

- Kialakítottak egy babatartózkodót, emellett elkísért anyukám, anyósom vagy a bébiszitterünk, aki egyébként a színházi öltöztető barátnőm - mesélte a Hot! magazinnak.

lovas-rozi-2
Fotó: RTL/Gólkirályság

- A jelenet végén odarohantam Izát megpuszilgatni vagy megszoptatni, addig Misa az apukájával volt, vagy a bölcsiben.

A próbák, forgatások miatt azelőtt is pörgős életet élt, amióta megszülettek a gyermekei, még jobban zsonglőrködnie kell az idővel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A gyerekek jövetele egy új vágy beteljesülése volt. Amikor gyereked születik, minden új értelmet nyer: módosul az én, a világ fogalma. Máig figyelem magam, és csodálatos érzés belehelyezkedni ebbe. De nem akartam felhagyni a szakmámmal, olyan szerves része az életemnek!

lovas rozi 1
Fotó: RTL/A mi kis falunk

Szerencsésnek érzi magát, hiszen a családjára mindig számíthat. Négy aktív nagyszülő segíti megoldani a hétköznapok feladatait. 

- A férjemmel igyekszünk menedzselni a családi életünket, hogy senki ne szenvedjen hiányt semmiben.

Reviczky Gábor feleségével

Reviczky Gáborról és családjáról ritka fotót láthattunk, a képen a színész felesége és négy gyermekéből kettő szerepelt. 1999-ben kötötték össze az életüket a nála húsz évvel fiatalabb Krisztinával. 

Cover-fotó: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük