Lovas Rozi ritkán látott férjével: János ilyen jóképű pasi
Lovas Rozit ritkán láthatjuk férjével közös fotón. Jánossal kétgyermekes szülőkként újra összeházasodnak.

lovas-rozi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta berobbant A mi kis falunk minden lében kanál Erikájaként, Lovas Rozit egy ország zárta a szívébe. A sorozat által olyan lett a nézők számára, mint egy régi ismerős, akit azután sem kellett sokáig nélkülözniük a képernyőről, hogy kétgyermekes édesanya lett.

Kisfia, Misa kéthónapos volt, amikor visszatért, hogy Pajkaszeg lakójaként leforgassa a széria aktuális évadát, és kislánya is ugyanennyi idős volt, amikor elkezdte forgatni a Gólkirályságot, amelyben jelenleg látható az RTL-en.

Lovas Rozi férje

Bár azt gondolhatnánk, ennyi munka önmagában is állandó pörgős életet biztosít, kicsi gyerkőcökkel pedig szinte lehetetlen küldetés, a színésznő ügyesen zsonglőrködik az ideével. Természetesen segítsége is van mindehhez, férje a legnagyobb támasza. Nem sokszor láthatjuk együtt Jánossal, a Meglepetés címlapjának bal szélén kivételesen láthatjuk, milyen helyes férfi gyermekei édesapja.

Lovas Rozi és a rendezőként és dramaturgként ismert Horváth János Antal 2020 tavaszán házasodtak össze, a koronavírus-járvány idején.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az akkori körülmények között csak szűk körű, polgári esküvőt tarthattak, de nem mondtak le arról, hogy egy napon templomi esküvőn is kimondják egymásnak az igent.

- A férjemmel tervezzük, hogy egyházi esküvőnk is lesz, de várnánk még vele addig, amíg a gyerekek nagyobbak nem lesznek. Amikor ők is aktív részesei lehetnek a ceremóniának.

A házaspárnak van még egy dédelgetett álma, szeretnék, hogy gyermekeik megtapasztalják, milyen a hamisítatlan vidéki életérzés. Már bele is fogtak az építkezésbe, hogy hamarosan be tudjanak költözni családi házukba.

Reviczky Gábor feleségével

Reviczky Gáborról és családjáról ritka fotót láthattunk, a képen a színész felesége és négy gyermekéből kettő szerepelt. 1999-ben kötötték össze az életüket a nála húsz évvel fiatalabb Krisztinával. 

Ezt is szeretjük