"Nincsenek kitűzött céljaim" Lóránt Kriszta megbánta, hogy otthagyta a Barátok köztet?
Lóránt Kriszta a napokban volt látható utoljára a Barátok köztben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik rendszeres nézői a Barátok köztnek, azok jól tudják, szerepe szerint miért hagyja el a sorozatot Laci exfelesége, dr. Ferenczi Orsi.

A pszichiáternőt ugyanis Új-Zélandra hívja Márk, akivel korábban szerelmi viszonyba gabalyodtak - Orsi pedig végül igent mond a jóképű pasinak.

Szinte hihetetlen, hogy Lóránt Kriszta hét és fél éven keresztül formálta meg a szerepet - mint a Reggeliben elárulta, ő maga is csodálkozott ezen, amikor visszaszámolt, mivel úgy érzi, tényleg gyorsan elrepült ez az idő.

Elrepült az idő

Állítása szerint sosem dolgozott még ennyit egy helyen, ezért feltehetően - akár visszatér később, akár örökre elhagyta a Mátyás király teret - mindörökre a Barátok közttel fogják őt kapcsolatba hozni, és számára is egy fontos időszakot jelent az RTL Klub napi sorozata.

Ám Ördög Nórinak és Csonka Andrásnak arról is beszámolt, tulajdonképpen szükségszerű volt már, hogy kicsit mással is foglalkozzon. Így egyáltalán nem bánta meg döntését, sőt, a forgatások befejezése után örömmel fordult olyan tevékenységek felé, amikre korábban nem sok ideje jutott.

- A hobbimat, a túrázást igyekszem annyira felerősíteni, hogy akár hivatássá is váljon. Mivel megszállott természetjáró vagyok, szívesen vállalnék túravezetést a volt szovjet köztársaság területén - árulta el.

Szabadon, mint a madár

Hogy miért éppen ott? Talán kevesen tudják, de a színésznő, ukrán édesanyja révén, kétnyelvű, és gyerekkorában évekig élt Moszkvában, ezért nem idegen tőle az a vidék, és minden vágya, hogy felfedezze azokat a tájakat, ahova talán nem sokan merészkednének.

Mindemellett pedig egy másik izgalmas tervet is dédelget: Lóránt Kriszta is tagja az 1997-ben megalakult DNS Társulásnak, mely elsősorban gyerekszínházi előadásokkal szolgálja ki a közönséget. Egy dumaszínházas kollégája viszont felvetette, mi lenne, ha kombinálnák mindezt a stand up-pal, és kimondottan gyerekeknek készülnének a humoros improvizatív műsorok. Az ötlet nagy tetszést aratott, ki tudja, talán már nem sokat kell várni a megvalósulására.

Mindenesetre Kriszta bevallotta, nem sürget semmit, és nem tűzött ki célokat sem maga elé. Mint mondta, megfogadta magának, ezúttal hagyja magát sodorni az árral.

- Egy kicsit szabadrepülök - aztán meglátjuk, mi lesz - zárta mondandóját a színésznő.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük