Lolát a piros fürdőruhában a Baywatchba is beválogatnák: rafináltan szexi darabban pózol
Lola bikiniben és fürdőruhában is posztolt képet, amik még a nyaralása során, a tengerparton készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lola csupán hétéves kislány volt, amikor énekelni kezdett, ezzel egy időben pedig zongorázni tanult. Nagyon hamar látszott, mennyire tehetséges, 1998-ban a Népstadionban 50 ezer ember előtt énekelte el a magyar himnuszt. 

2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjében mutatkozott be a nagyközönségnek, Szerelem című dalával az ötödik helyen kezdett. Inenntől kezdve ő volt hazánk egyik legkedveltebb tinisztárja. 

Lola piros fürdőruhában

Lola mára vonzó, felnőtt nő lett, a karrierje pedig évek óta megállíthatatlanul ível felfelé: nemcsak énekesnőként ismert, 2017-ben az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának egyik műsorvezetője lett, két évvel később a csatornán Lola kicsi konyhája címen saját főzőműsora indult. 2020 augusztusa óta a SzerencseSzombatnak egyik háziasszonya.

Az Instagramon nagyon sokan kíváncsiak a mindennapjaira, közel 60 ezren ezren követik a posztjait. Ők mindannyian nagyon boldogok voltak, amikor Lola úgy döntött, megoszt magáról egy képet, amin egy merész, különleges szabású, piros fürdőruhában pózol. A fotó még márciusban készült, a 33 éves sztár ekkor nyaralt a festői szépségű Seychelle-szigeteken.

Nemcsak Lola alakját és szépségét dicsérték, a szexin kivágott, piros egyberészes is nagy sikert aratott. Abban a Baywatchba is beválogatták volna. 

"Nagyon szuper kép! Megkérdezhetem, hogy a fürdőruhát hol vetted?" - kérdezte az egyik kommentelő. 

Lola a vakációról több képet is kitett az Instagramra, az egyiken türkizkék bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. A rajongónak ez a fotó szintén nagyon tetszett, lájkokkal és bókokkal halmozták el az énekesnőt. 

Ördög Nóra fürdőruhában

A műsorvezető és Nánási Pál március elején az Egyesült Arab Emírségekben nyaraltak. A műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában is szerepelt a vakációzós képeken. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak, a bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság.

Ezt is szeretjük