L.L. Juniorról intim titkot árult el a fia: Lacika nem hagyta az énekest magyarázkodni

L.L. Junior akár húsz percre is képes eltűnni, fia ki nem állhatja ezt a szokását.

ll-junior-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior kisfiával, Lacikával vett részt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, ahol egy meglepő titokra derült fény.

Az énekesről kisfia árulta el, hogy reggelente hol tölti el a legtöbb időt, amellyel sokszor felbosszantja Lacikát.

L.L. Junior a Vigyázat, gyerekkel vagyokban 

A vetélkedő első kérdése így szólt: "Hol tölti a legtöbb időt reggelente Junior?" Apa és fia is rögtön tudták a helyes választ, így szinte egyszerre nyomták meg a WC képének gombját.

ll-junior-kepe
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

Ördög Nóra sem tudta leplezni a meglepődöttségét, nevetve kérdezte meg a zenésztől, hogy mégis miért tölt annyi időt a mellékhelyiségben. Lacika egyből rávágta az igazságot, amelyet édesapja mosolyogva próbált kimagyarázni.

20 percig ott ül, és közben telefonozik. 

ll-junior-fia-kep4
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

- A fürdőt kellett volna megjelölni. Hát készülünk, tusolunk, fogmosás, ilyenek - magyarázta a sztár.

Lacika tagadta édesapja állítását, és azt mondta, hogy ez nem is igaz, hiszen apja a vécén tölti az ideje nagy részét, nem a fürdőben. A műsorvezető és az egész stúdió nevetésben tört ki L.L. Junior intim titka hallatán. 

- Értem, tehát nem biztos, hogy a dolgát olyan hosszan végzi, de közben nyomkodja a telefont, és megnyúlik ez az idő, amíg stoppolja a vécét, és olvassa a híreket - összegezte a műsorvezető.

Kabát Peti ritkán látott fia

Kabát Petit labdarúgóként ismerte meg az ország: játszott a magyar válogatottban, de külföldre, így Törökországba, Bulgáriába és Ausztriába is szerződtették. 2017. november 17-én bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól. Bár 2021 őszén sokat láthattuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják, hogy van egy tinédzser fia, Kevin.

Cover-kép: Instagram/L.L. Junior

Ezt is szeretjük