Liptai Claudia és Vajna Tímea összeöltöztek - Így pózoltak a divatbemutatón

Fotó

Liptai Claudia és Vajna Timi is Tóth Bori egyik kreációját viselte tegnap.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy különleges divatbemutatót tartottak tegnap a Nobu étteremben: Liptai Claudia a Tóth Borival közös kollekcióját mutatta meg, melynek nyolc darabját már A Nagy Duettben is láthatták a műsorvezetőn a nézők, Dobó Kata pedig a Vágó Rékával tervezett cipőit.

Liptai Claudia abban a fekete-fehér, csipkével megbolondított ruhában jelent meg, amelyet a TV2 szórakoztató műsorának döntőjében viselt. Vajna Tímea összeöltözött vele: ő is egy Tóth Bori által tervezett ruhába bújt, a Maison Marquise 2014-15-ös, őszi-téli, Orient Fall nevet viselő kollekciójából választott egy kék, madarakkal és virágokkal díszített selyem-sifon ruhát.

Vajna Tímea a cannes-i filmfesztiválon

Vajna Tímea vasárnapig a cannes-i filmfesztiválon vett részt. Andy Vajna felesége számos partin tiszteletét tette már. Nézd meg, milyen ruhákat viselt!

Fotó: Facebook/Tímea Vajna (Palácsik Timi), Maison Marquise

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük