Most jelentette be a TV2! Liptai Claudia vadonatúj műsorral tér vissza a képernyőre
Liptai Claudia TV2 vadonatúj műsorának háziasszonya lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősszel vadonatúj kvízshow-t tűz a képernyőre a TV2, jelentette be közleményében a csatorna. A Bumm! műsorvezető párosa Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek.

A Bumm! a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. Négyfős csapatoknak kell kvízkérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítaniuk, természetesen szigorúan időre. A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek majd a főnyereményért, amely 8 millió forint lesz.

A műsorvezető-páros számára nemcsak a show jelenti az újdonságot, hanem a közös munka is, amit mindketten nagyon várnak.

- Ez a fajta kvízshow teljesen új műfaj lesz a számomra, egyáltalán nem találkoztam vele eddig. Örülök, hogy ebben is kipróbálhatom magam, izgatottan várom a forgatásokat, pláne az új partnerem oldalán - árulta el Liptai Claudia.

- Mindig nagy álmom volt egy ilyen műsort vezetni, és az, hogy Clau oldalán tehetem meg, a szakmai életem eddigi abszolút csúcsa. Mivel nagyon jó párost alkotunk, ezért felhőtlenül szórakoztató perceket ígérhetünk a nézőknek - tette hozzá Tibi.

Fotó: TV2 Sajtószoba, SuperTV2 Sajtószoba

Csípőig felsliccelt estélyiben érkezett a színésznő a gálára

A hazai sztárok közül jó páran, így például Muri Enikő vagy Liptai Claudia is megörvendeztetett bennünket idén egy-egy merész ruhával. Képeken hét magyar sztár csípőig felsliccelt estélyiben.

Ezt is szeretjük