Liptai Claudia új külseje nem nyerte el a lánya tetszését
Képeken a hazai sztárok új frizurái
Képeken a magyar sztárok meglepő frizuraváltásai 2015-ből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 csinos műsorvezetője, a 42 éves Liptai Claudia az ősz beköszöntével úgy döntött, elbúcsúzik hosszú, szőke, hullámos tincseitől, és kipróbál valami sokkal vagányabbat és dögösebbet. Ezzel sokakat nagyon meglepett, hiszen rajongóinak egy része el sem tudta képzelni őt rövid frizurával. A végeredmény ennek ellenére nagy sikert aratott a sztár Facebook-oldalának követői között, a hozzászólások döntő többsége arról tanúskodott, az emberek szerint előnyös Claudia számára a változás.

- Négyszer három óra biztos, hogy volt, és még mindig nem vagyunk a végén, mert barnából platinaszőkévé válni úgy, hogy a hajam vörös pigmenteket tartalmaz, nehéz - mesélte akkor a TV2 Aktív című műsorában.

Nem Liptai Claudia volt idén az egyetlen olyan hazai sztár, aki új frizurájával megdöbbentette rajongóit. Képes összeállításunkban megnézheted őt és más hírességek 2015-ös frizuraváltását. Előtte vagy utána voltak csinosabbak?

Főkép, hosszú leadkép: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Facebook kép: TV2 Sajtószoba

Így néz ki Dobó Kata barna hajjal

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan áll a barna hajszín azoknak a magyar sztároknak, akiket vörös hajjal ismert meg az ország. Mindannyiukat felismered?

Ezt is szeretjük