Nem örül a Story-díjnak? Liptai Claudia meghökkentő interjút adott az Aktívnak
Liptai Claudia elárulta, hogy miért törné darabokra a Story-díját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 5-én szombaton este került megrendezésre a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban az idei Story Ötcsillag Díjátadó Gála, ahol az év műsorvezetőnőjének járó elismerést Liptai Claudia vehette át.

A Mokka című reggeli beszélgetős műsor házigazdája az ünnepség után az Aktív stábjának adott egy felkavaró és meglepő interjút, amiben szóba került elegáns estélyi ruhája, a Megasztár, valamint tavaly elhunyt édesanyja is.

Ruhája a negyvenes évek stílusában készült

A 37 éves tévésztár és színésznő elárulta, hogy fekete ruháját a Megasztár stylistja, Andó Ildikó tervezte a negyvenes évek stílusában, majd hozzátette, hogy nagyon jól érzi magát ebben a darabban, mivel ügyesen eltakarja a pocakját!

Az önirónia és önkritika tiszteletre méltó tulajdonságok, de tegyük hozzá, hogy Liptai Claudia tüneményesen nézett ki, a testsúlya miatt pedig egy pillanatig sem kell aggódnia.

Nem rejtette véka alá azonban, hogy a karcsúságért keményen megdolgozott, hamarosan ugyanis egy új színházi előadásban láthatjuk majd - ilyenkor pedig minden kedve elmegy az evéstől.

Ez az első műsorvezetői elismerése

Liptai Claudia elárulta, hogy, habár többször is kitüntették már ezen a gálán, az elmúlt 12 év során mégis idén kapta meg először a műsorvezetői díjat, ami nagyon jólesett neki, és mint mondta, mivel ez az első ilyen, különösen megbecsüli.

- Ezer darabra törném ezt a díjat, és odaadnám minden részét azoknak, akiknek köszönhetem, mert mindenki ezt mondja, de valóban igaz, hogy én csak akkor tudok itt fent lenni, ha alattam olyan sokan állnak és emelnek - nyilatkozta.

Az est egyik meghatóbb pillanata kétségkívül az volt, amikor Liptai Claudia elmondta, hogy csillagának tavaly elhunyt édesanyja után a Mamasita nevet adta - így hívta ugyanis kislánya, Panka szeretett nagymamáját.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük