Liptai Claudia elhunyt édesanyjára emlékezett a Story Ötcsillag Gálán
Az olvasók szavazatai alapján idén Liptai Claudia kapta meg az év műsorvezetőnőjének járó díjat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei Story Ötcsillag Díjátadó Gálán is felvonult a hazai sztárvilág krémje, hogy megtudhassák, kik lesznek a 12 éve töretlen népszerűségnek örvendő magazin díjazottjai. Az exkluzív eseménynek február 5-én este a Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont.

A gála házigazdái Szulák Andrea és a Story magazin főszerkesztője, Ómolnár Miklós voltak. Elsőként az Érték-díjak kerültek kiosztásra, melyekről nem az olvasók, hanem a Story kuratóriuma döntött - ennek tagjai: Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás.

Érték-díjakat is kiosztottak

Az Érték-díj olyan művészek munkásságát ismeri el, akik nincsenek reflektorfényben, ennek ellenére sikeresek a szakmájukban, értéket képviselnek. Ezen az estén Kecskés Karina, Horváth Lajos Ottó, Molnár Ferenc Caramel, valamint Cseke Eszter és S. Takács András részesültek ebben a kitüntetésben.

A többi kategóriában a Story több mint egymillió tagot számláló olvasótáborának szavazatai döntöttek, a díjazottak pedig a szobrocska mellett egy csillagot is kaptak az égbolton, melyet ők nevezhettek el.

A legjobb színész kategóriában Rudolf Péter győzött, aki felesége után Eszternek nevezte el csillagát, míg Sebestyén Balázs  - mint legjobb műsorvezető - kisfiáról, Benettről adta a nevet.

Claudia a kedvenc műsorvezetőnő

Az év műsorvezetőnőjének járó díjat Liptai Claudia vehette át, aki mögött - ahogy Ómolnár Miklós fogalmazott - nehéz év áll, ennek méltó lezárása az elismerés. A díj átvételekor a műsorvezető szeretett édesanyjáról is megemlékezett, aki 2010 augusztusában hunyt el. Claudia csillaga a Mamasita nevet kapta - így szólította ugyanis kislánya, Panka a nagymamáját, azaz Claudia édesanyját.

A gálán tarolt az X-Faktor: megkapta ugyanis a legsikeresebb televíziós produkcióinak járó elismerést, míg a mentorok közös dalát, a Mentor faktort az év legjobb zenei produkciójának választották. Az internet sztárja pedig ki más lehetett volna, mint a műsor showmanje, Király L. Norbi.

Az úgynevezett leg-leg-leg kategória díját a TV2 Ezek megőrültek című műsorának ítélték, a díjat Rákóczi Feri vette át.

Az ünnepélyes díjátadó után kezdetét vette a buli, a sztársereget finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várták, a zenét pedig Gönczi Gábor zenekara, a Smile szolgáltatta.

Fotók: Femina

Ezt is szeretjük