Nem hittek a szemüknek! Liptai Claudia meglepő szerepben tért vissza a képernyőre
Liptai Claudia köszöntötte fel Kárász Róbertet születésnapja alkalmából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel nem éppen hétköznapi pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik figyelemmel követték a Mokka adását.

Kárász Róbert ugyanis november 1-jén ünnepelte 42. születésnapját, kollégái pedig több meglepetéssel is készültek számára a jeles esemény alkalmából.

Nem várt meglepetések

A TV2 népszerű műsorvezetője az adás elején még nem is sejtette, hogy mi vár rá, Tatár Csilla azért elárulta, hogy ő már felköszöntette, az operatőrök pedig csokival kedveskedtek munkatársuknak.

Az igazi meglepetések azonban csak ezek után következtek, az egyik pillanatban ugyanis nem más bukkant fel a csatorna stúdiójában, mint a tévés egykori kolléganője - Liptai Claudia egy tortát is hozott Kárász Róbertnek.

A meghatódott műsorvezető és Liptai Claudia ezt követően együtt nézték végig azt az összeállítást, amelyet a legemlékezetesebb pillanataikból válogattak össze a kezdetektől fogva.

"Csak a fizetésemért jöttem"

- Hát ez hiányzik, ez egy fantasztikus élmény, hogy te képes voltál ezért bejönni - adott hangot örömének Kárász Róbert, mire Liptai Claudia csipkelődve megjegyezte, hogy valójában a fizetéséért jött csak be.

Liptai Claudia természetesen szóval tartotta ünnepelt kollégáját, akitől megkérdezte, amit mindig is szeretett volna, de eddig sosem tette, hogy mi szeretett volna lenni kiskorában.

Kárász Róbert nem titkolta el, hogy először kukásautóval szeretett volna dolgozni, aztán volt olyan korszaka, amikor dobosként képzelte el magát, végül kutyája elvesztése után állatorvosi pályára akart lépni.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük