Liptai Claudia hollywoodi sztár felségét játszhatta volna - Emiatt bukta a szerepet
Liptai Claudiát kezdő színésznőként kiválasztották Robin Williams partnerének, mégsem játszhatta el a szerepet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia nem látta magát gyerekként szépnek, a Lakástalkshow című műsorban azt mondta magára, "kicsi, csúnya, kövér mókus volt".  A mai napig sokszor elégedetlen magával, és önértékelési zavarokkal küzd, vallotta be Lovász László műsorában. 

Pedig előfordult, hogy azért nem lehetett egy Oscar-díjas világsztár partnere egy hazánkban forgatott filmben, mert túl jól nézett ki. 

Robin Williams feleségét játszhatta volna

Liptai Claudia már a Színművészeti Főiskolára járt, és lefogyott, amikor a 2014-ben elhunyt amerikai színész, Robin Williams Magyarországon forgatta az 1999-ben bemutatott Hazudós Jakab című filmjét. A castingon kiválasztották a világsztár filmbeli feleségének szerepére, végül mégsem játszhatott az Oscar-díjas színésszel. 

- Nagyon tetszettem neki, találkoztam vele, iszonyú édes ember volt. Aztán egyszer csak megjelent Marsha Williams, a felesége, aki a producere volt a filmnek, és azt mondta: nem, nem, én nem lehetek a filmben Williams felesége. Akkor még nem tudtam angolul, így a casting directort kérdeztem, miért nem lehetek. Azt válaszolta neki Marsha Williams, hogy ez a nő soha nem tudna elég szürke veréb lenni. 

liptai-claudia--lakastalkshow
Fotó: Sony Max/Labancz Viktória

- Mondtam, fordítsa le neki, hogy én olyan szürke vagyok reggel, és olyan veréb, hogy azt el nem tudom mondani. Én a mai napig egy nagyon szürke veréb vagyok reggel. Belenézek a tükörbe, és egy baltával le tudnám sarabolni néha a fejemet meg a testemet - mesélte a Lakástalkshow című műsorban. 

A 46 éves sztár Lovász László műsorában mesélt arról, hogy gyerekként nemcsak ő látta magát csúnyának, hanem az osztálytársai is: soha nem szavazták fel semmilyen listára. 

- Nem voltam szép! Ha az lettem volna, akkor tetszettem volna a fiúknak! Miért tetszett a Vera barátnőm? Azért, mert ő szép volt. Aztán ez biztosan változott az évek során, vagy az ember idővel észreveszi az előnyeit, mik azok, amiket ki kell hangsúlyozni. De én nem tudtam elhinni, hogy valaha tetsszek valakinek - mondta Lovász Lászlónak. 

Liptai Claudia 1993 és 1997 között járt a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Már a Színművészeti alatt szerepelt a Szomszédok című sorozatban: 1993 és 1999 között Mágenheim Julcsi (Ábel Anita) dögös barátnőjét, Claudiát alakította. Ekkor már sok férfi megfordulhatott utána, a teleregény egyik 1997-es részében észbontóan nézett ki. 

Liptai Claudia tiniként

Liptai Claudia nemcsak cuki gyerekkori képeket, hanem tinikori felvételeket is posztolt a közösségi oldalain. Az egyiken csupán 17 esztendős. A fotót elnézve az egyszer biztos, hogy Liptai Claudia rengeteget változott az évek során.

Ezt is szeretjük