Liptai Claudia fekete estélyiben gálázott a Festetics-palotában: igazi díva volt
Liptai Claudia a Forbes magazin által megrendezett Legnagyobb családi vállalkozások gáláján szenzációsan nézett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2021-es évben ismét egyre több nagyszabású rendezvényt, díjátadót és gálát tartanak. Liptai Claudia gyönyörű helyszínen, a Festetics-palotában a Forbes magazin által megrendezett Legnagyobb családi vállalkozások gáláján vett részt. 

A műsorvezető férjével, Pataki Ádám mestercukrásszal vett részt a rendezvényen. 

Liptai Claudia a Forbes magazin gáláján

A 48 éves sztár örült, hogy remek társaságban mulathatott, emellett annak is, hogy a pódiumon sikeres családi vállalkozóként ő is tudott beszélni az örömökről és a buktatókról. 

A gálán viselt ruhájáért és megjelenéséért számtalan bókot zsebelhetett be. Többen írták, hogy remek formában van, mindig csinos, de ez a ruha különösen jó választás volt. 

A szemfüles nézőknek feltűnhetett, hogy ezt a kreációt már láthatták Liptai Claudián: akkor viselte, amikor az RTL Klub Mestercukrász című műsorának háziasszonya és egyben női zsűritagja volt. 

liptai-claudia
Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

A trendi cukrászversenyen általában olyan színes ruhákba öltözött, mint a cukorkák, a fagylaltok és az ínycsiklandozó sütemények, torták és desszertek. A szetteket Holdampf Linda, Maár Róbert és maga Liptai álmodták meg.

liptai-claudia3
Fotó: Instagram/Liptai Claudia

A döntős hét azon adásban, amikor a versenyzőknek Hollywood-tematikájú tortákat kellett készíteniük, Liptai Claudia azonban egy fekete, testhezálló ruhába bújt, abban vonult a vörös szőnyegen.

Liptai Claudia estélyi ruhái

A tévés szó szerint káprázatos ruhába bújt, amikor Debrecenben egy jótékonysági bálon jelent meg. A Colorado Fashion darab nemcsak remekül kiemelte nőies idomait, hanem nagyon különleges is volt: ha fény esett rá, csillogott. Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk öt gyönyörű estélyi ruhát, amelyeket Liptai Claudia az elmúlt öt évben viselt. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük