Liptai Claudia ezért nem tud lefogyni, miközben férje kitartóan diétázik
Liptai Claudia sokszor az utolsó pillanatban adja fel a kilókkal vívott harcot, de a férje szerinte kitartóbb nála.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia és Pataki Ádám a február elsején indult ÉdesKettes című rádióműsorukban már számos érdekességet árultak el magukról a múltjukból és a jelenükből egyaránt. 

A 95.8 Sláger FM-en hallható adásban a színésznő és műsorvezető abból sem csinált titkot, hogy a kilók elleni küzdelemben férje az, aki könnyebben boldogul.

 Liptai Claudia és férje a fogyókúráról

- Lássuk be, az egész életünk arról szól, hogy fogyókúrázni akarunk. Az a változatos bennünk, hogy te tudsz, én meg nem - árulta el a műsorukban, mire a cukrászmester azt válaszolta, hogy neki is oda kell figyelnie a súlyára. 

liptai-claudia-ferje
Fotó: Sláger FM/Sárosi Zoltán

- Én akkor érzem rosszul magamat, amikor már szinte azt érzem, hogy feszül a bőröm. Az igazság az, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb a felszedett kilókat leadni. Mindig, amikor sikerül kettőnél több kilót leadnom, megfogadom, hogy a későbbiekben is odafigyelek, és betartom a dolgokat, de valahogy nem jön össze.

A cikk az ajánló után folytatódik

Liptai Claudia viszont úgy látja, a férje valójában nagyon is kitartó, tud küzdeni, míg ő sokszor az utolsó pillanatban általában elveszíti a kilókkal vívott csatát. 

- Nálad ez egy komoly elhatározás!

Az lesz az egyetlen válóokunk, hogy te pofátlanul gyorsan le tudsz fogyni.

Úgy fogysz le, olyan kitartásod és önuralmad van, hogy az már szinte gyűlölni való. Ezért embereket biztosan megvesszőztek a középkorban - viccelődött Claudia. 

- Mindig azt hiszem, hogy meg tudom állni, már nem eszem többet, kibírom, hogy este már nincs kaja. Aztán mégis, jön az a kiflivég és a kolbász. Semmi önuralmam nincs, ha a kilókról van szó - vallotta be a 47 éves sztár az ÉdesKettesben.

Gesztesi Panka a Sugarbird modellje

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya pár évvel ezelőtt kezdett érdeklődni a modellszakma iránt, és édesanyja szerint megvan az alkata a modellkedéshez. Így gondolja ezt a Sugarbird tulajdonosa, aki 2021-es tavaszi, Disney-kollekciójukhoz már harmadszor választotta ki a sztárcsemetét.

Ezt is szeretjük