Micsoda égés! Lilu bakiján nevetett mindenki az X-Faktorban
Így szerepeltek tegnap az X-Faktor versenyzői és így bakizott Lilu.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a mentorok és a kommentelők szerint is a tegnap esti X-Faktorban sok énekes gyengébb teljesítményt nyújtott, mint amire számítottak, mégis érdemes volt a műsor utolsó perceit is megnézni.

Megszámolni sem lehetett, hányszor hangzott el Lilu szájából az sms-ek küldésére buzdító mondta, de az élő adás végi bakija mindenért kárpótolta a nézőket.  

Kevés lehengerlő versenyző

A szombat esti élő show-ban nem sok fellépő mondhatta el magáról, hogy egyöntetűen pozitív kritikákat kaptak az X-Faktor ítészeitől.

A ByTheWay egy asztalnál ülve, minden zenei alap nélkül adta elő a Pitch Perfect Cup song című dalát. Geszti Péter szerint, ha még kicsit jobban énekeltek volna, világszám is lehetett volna a produkció. Alföldi Róbert azt dicsérte bennük, hogy nem elégednek meg azzal, ami könnyen megy, keresik a kihívásokat.

Krasznai Tünde esetében a remek ének mellett Szikora Róbert a dívaságát, Tóth Gabi az áradó szexualitását emelte ki, Alföldi pedig már azon gondolkodott, milyen közeljövőbeni munkájában tudna a lánynak szerepet adni. Geszti azt mondta, ha semmi más nem történt volna az idei adásban, csak az, hogy Tündével találkozik, már megérte volna.

Lilu kínos bakija

Danics Dórának Szikora azt mondta, ha így folytatja, akkor hamarosan kolléganőnek fogja szólítani. Alföldi valamit hiányolt még a produkcióból, Geszti szerint viszont olyan embertelen jó volt, hogy meghallgatná újra, meg újra, meg újra.

Batánovics Lili ugyan nem nagyon kapott negatív kritikákat, de nem is nagyon magasztalták, inkább a dögössé válását emelték ki.

Tóth Marcell összeszedte magát és az múlt hetinél jobb produkciót nyújtott, de Alföldi és Geszti is hiányolta belőle a kellő energiát, szerintük a produkció idő előtt kifulladt. Tóth Gabi bőszen védte mentoráltját.

Eckert Anikó, a múlt hét versenyben maradt párbajozója Geszti szerint elvérzett dalával - főleg a közepén. Tóth Gabi úgy vélte, túl nehéz volt számára a dal, technikailag még nem állt rá készen. Alföldi próbálta védeni a lányt, csakúgy, mint másik mentoráltját, Péterffy Lilit, akiből három mentor szerint is hiányzott az energia, és olyan volt, mintha hozott is volna valamit, meg nem is.

A lányok nagy kedvencei sem igazán nyerték el a mentorok tetszését. Bozsek Márknak Alföldi azt rótta fel, hogy ő halálosan unatkozott az egész produkció alatt, szerinte laposra sikeredett a dal. Szabó Ádám előadásában a férfi mentorok nem érezték azt, mint Tóth Gabi, aki szerint megállt a stúdióban a levegő. Szikora szerint lelkileg nem volt alja, Geszti úgy vélte, több érzékenységre lett volna szükség, Alföldi pedig azt mondta, nem jó az, ha az érzelmi mélység helyett a hangerőt növelik.

Alföldi úgy vélte, Csordás Ákos a Dirty Dancing népszerű balladáját kicsit "túlérezte", Szikora szerint pedig a közönségnek kellene elérzékenyülnie, nem az énekesnek. Tóth Gabi mentortársai szavába vágva próbálta védeni Ákost, amire Szikora azzal reagált: "akkor kiabál, ha tudja, hogy nincs igaza".

A Fat Phoenix legkeményebb kritikáját Geszti fogalmazta meg, aki szerint a produkció tök jó egy romkocsmában, de itt ennél jobban kell énekelni.

Az X-Faktor élő adását megérte az utolsó percig nézni, pedig ezt nem gondoltuk volna akkor, amikor Lilu szájából már ki tudja, hányadszor hangzott el az a mondat, amely szerint csak sms-ek küldésével tudják a rajongók megmenteni kedvencüket a kieséstől. Ezt követően megpróbálta összefoglalni a mentorok kritikáit azzal, hogy "kezdenek bekeményedni", majd mikor észbe kapott, mi csúszott ki a száján, gyorsan bekeményítésre javította az elszólást. Ezek után alig bírta megállni, hogy el ne nevesse a maradék szövegét.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük