Ezt nem gondoltad volna Tóth Gabiról! Meglepő dolgot árult el múltjából
Tóth Gabi 2004-ben került be a Megasztárba, erről az időszakról meglepő dolgot árult el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi akkor ismerkedett meg Geszti Péterrel, amikor legfiatalabb mentorként bekerült az X-Faktorba. Saját elmondása szerint rengeteget segített neki, tanácsokkal látta el, és a két év során kapcsolatuk barátsággá érett. Az énekesnőnek azonban már sokkal korábbról, még saját megasztáros szereplésének idejéről van egy másik élménye, amikor Geszti Péter nyújtott számára vigaszt - bár akkor nem személyesen.

- A Jazz+Az nagy kedvencem volt. Amikor felköltöztem Budapestre, és bekerültem a Megába, nagyon rosszul éreztem magam ebben a városban, borzalmasan egyedül voltam, és nem tudtam magammal mit kezdeni. Minden reggel, amikor elindult a nap, a Megint hétfő című Jazz+Az-dallal indítottam. Minden reggel betettem a CD-t, és ez a dal ment körbe-körbe, amíg otthon voltam. Ez legalább egy évig így volt.

A kérdésre, hogy Geszti Péter új albuma, amelyen Tóth Gabi a Van még, illetve az Angyalszárny című dalokat adja elő, vajon fog-e akkorát ütni, mint annak idején a Jazz+Az Megint hétfő című dala, az énekesnő azt felelte, ez az embereken múlik.

- Minden megvan ezekben a dalokban meg ebben az albumban, hogy akkorát üssön, mint a Jazz+Az anno. Csak annyit változott a világ, manapság sajnos az a jellemző hozzáállás, hogy "nem hallottam, de biztosan rossz". Sajnos eléggé ilyenek lettünk. Nagyon kritikusak vagyunk, mindenben szőrszálhasogatunk, kicsinyesek lettünk, és sajnáljuk, ha egy másik ember sikeres lesz.

A '90-es években is nyilván megvolt ez, csak nem volt ekkora a piac, nem volt ennyi akadály. Ugyanakkor hiszem, hogy a szeretet, meg az album hangulata ezeken túl tud szárnyalni. Azt gondolom tehát, hogy az embereknek ez egy olyan album lesz, amit ugyanúgy fognak szeretni, mint a régebbi Geszti-zenéket. Csak hagyni kell, hogy szárnyalhasson az album is, ahogyan mi szárnyaltunk, amikor a dalokat énekeltük fel.

 

Találkozz Geszti Péterrel szeptember 15-én 20 órakor a Jazzy Fesztiválon!

Megszólalnak a Jazz+Az és a Rapülők mellett a legújabb Létvágy album legismertebb slágerei is, az elmúlt 20 év legjobb GESZTI-dalai, mindez jazz stílusban.
Ezt is szeretjük