Tavaszi megújulás a Lenor Parfum des Secrets kollekcióval (x)
Hogyan születhetsz újjá egy jól megválasztott illattal?

Lenor Secrets KV CE Landscape HU master
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavasszal és a nyárelőn buján illatozó, virágzó fák és virágok meghozzák az életörömöt. Szépsége teljében pompázik a természet, valósággal árad az éltető energia. Élni jó - ezt érezzük az egyre hosszabbodó, balzsamos estékben, bármit is hagytunk magunk mögött.

Hirtelen fellobban a vágy, hogy vonzalmat ébresszünk, új kapcsolatokat építsünk. Ez egy örökös körforgás, évről évre ugyanúgy inspirál, bizakodást, reményeket és vágyakat kelt. Merész lépéseket teszünk, új oldalunkat engedjük kibontakozni.

Ahogy az idő melegszik, úgy leszünk egyre kalandvágyóbbak. Hatást akarunk kelteni. Az illatok, a természet és az ember alkotta esszenciák megigézik a szíveket. A Lenor Parfum des Secrets kollekció e célból jött létre luxus parfümanyagok hozzáadásával: négy különböző illata a csábítás hatalmával ruház fel minden nőt. 

A mindig tündöklő Wolf Eszter a Blush kifinomult illatára esküszik, és harminc felé közeledve még szebbnek érzi magát, mint valaha. "Akkor tudod, hogy beléptél a harmincas éveidbe, amikor alig várod, hogy kipróbáld a parfümőrök által alkotott Lenor új illatait, melyek sokkal tovább tartanak, mint maguk a parfümök” - állítja. 

Az elegáns Lenor Parfum des Secrets kollekció aromái erőteljes vonzalmat ébresztenek, tartós hatást gyakorolva mindenkire, akit bűvkörükbe vonnak. Válogatott parfümök kifinomult kombinációja hosszan tartó hatással: a Lenor Parfum des Secrets minden öltözékhez illő, stílusos kiegészítő.

A Lenor Parfum des Secrets négy variációban kapható, hogy bárki megtalálja a hozzá illő illatot: Mystery, Charm, Blush és Kiss. Az új textilöblítők különlegessége, hogy intenzív, hosszan tartó, csábító illataik kiemelik a bennünk rejlő egyedülálló érzékiséget.

lenor2

Minden illatváltozat a csábítás különböző pillanatát idézi. A Mystery a rejtély és az ébredező vonzalom illata, a Charm a bűvöleté, a Blush a pirulásé és a szerelemé, a Kiss pedig az érzéki szenvedélyé. 

Lenor Parfum des Secrets Mystery: titokzatosságot sugall a pézsma mély alapillatán a fejillat egyedi, fehér virágos keveréke, melyet egy csipetnyi fekete bors fűszerez. Egy váratlan, varázslatos illat, élénkíti a karizmát, figyelemfelkeltő hatású.  

Lenor Parfum des Secrets Charm: igéző hatást gyakorol az érzékekre a fejillatban az eukaliptusz frissessége a kifinomult, virágos pacsuli bázison. Az energizáló, csábító illat azt a hipnotikus pillanatot ragadja meg, amikor két ember rabul ejti egymást.

lenor4

Lenor Parfum des Secrets Blush: izgalmas, különleges kompozíció, egy bimbózó szerelem ragyogását idézi. Kellemes, piros gyümölcsös jegyek és krémes, kényeztető szantálfa hozza el az élvezetes, romantikus álmokat.

Lenor Parfum des Secrets Kiss: egy mámorítóan gazdag illat, mely instant gyönyörrel áraszt el. A passziógyümölcs édes jegyei az ámbra mélységein: gyönyörűen rétegzett parfümöt hoz létre, mely rabul ejti az embereket, hosszan tartó, érzéki benyomást keltve.

Ezt is szeretjük