Lengyel Tamás lerántotta a leplet a szexjelenetekről: kulisszatitkokat árult el a forgatásról

Lengyel Tamás megosztotta, hogyan készül fel egy intim jelenet forgatására.

lengyel-tamas-kep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lengyel Tamás elismert színész, akinek az elmúlt és az idei éve is jól indult a karrierje szempontjából: A mi kis falunkban 2017-től egészen 2022-ig formálta meg Gyurit, majd A Nagy Fehér Főnök, A Király, az Apatigris és a Ki vagy te című sorozatokban is szerepet kapott.

Az RTL-nek bepillantást engedett a munkája során felmerülő pikáns jelenetek kulisszatitkaiba, és azt is elmondta, hogyan készül fel egy ilyen helyzetre.

Lengyel Tamás a szexjelenetekről

A színész szerint nagyon fontos, hogy mindig kellőképpen odafigyeljen a megjelenésére és az ápoltságára, hiszen ez a minimum, amit a másik fél ilyenkor elvár.

lengyel-tamas-kep4
Fotó: RTL

- Egy ilyen előtt biztosan ötször annyi dezodort fújtam magamra. Igyekeztem a legápoltabb formámat hozni.

Az intim jelenetek forgatásakor ránehezedő nyomás és a teljesítés dominál ilyenkor, éppen ezért elképzelhetetlennek tartja a szexuális vonzódást munka közben.

- Az az ember, akinél bármiféle ilyen beindul, annak a gátlásai nem biztos, hogy a megfelelően működnek. Ez annyira kreált és idegen helyzet.

Arról is beszélt, hogy a Ki vagy te című sorozat rendezője arra kérte, diétázzon és eddzen. Heti négyszer sportolt is a szerep kedvéért. 

Lovas Rozi távozott A mi kis falunkból

Lovas Rozi elárulta, hogy hét évad után miért hagyta ott végleg A mi kis falunk című sorozatot. A sikerszéria első epizódját 2017. február 2-án mutatta be az RTL, a karaktereket és az őket alakító színészeket egy csapásra megszerették a nézők.

Cover-kép: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük