Vágó István vitte sikerre a műsort - Most fiatalabb kollégájával élesztik fel
A TV2 csatornán ősszel indul a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedő új évada.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 őszi műsorrendjébe visszatér minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Legyen Ön is milliomos! A TV2 hamarosan műsorára tűzi a game show-t, a játékmester ezúttal Gundel Takács Gábor lesz.

A Legyen Ön is milliomos! Vágó István vezetésével 2000 februárjában robbant be a magyar tévés piacon, a kvízjáték az RTL Klubon 2007 júniusáig 1073 adást ért meg. A 69 éves műsorvezető sajátos stílust teremtett azzal, ahogy a játékossal együtt gondolkodott, és igyekezte segíteni, bár utóbbival sok esetben csak elbizonytalanította a játékosokat. Akkora sikere volt, hogy társasjáték és számítógépes játék is készült belőle. 2008 januárjában megújult formában tért vissza a műsor, de csak 25 adást ért meg. 

vago-istvan
Fotó: RTL Klub

2009 szeptemberében Fábry Sándor vezetésével tért vissza a vetélkedő, melybe sztárvendégeket hívtak játszani. Fábry 2010 májusáig volt a Legyen Ön is milliomos! házigazdája. 

fabry-sandor-friderikusz
Fotó: RTL Klub

Az eredeti széria indulása után napra pontosan 12 évvel az RTL Klub 2012. február 29-én újraindította a műsort Friderikusz Sándorral. 2012. október 1-jén indult el az RTL II, indulásakor erre a csatornára költözött a műsor, ahol 2013. március 25-én sugározták az utolsó részt.

A Legyen Ön is milliomos! 2018 őszén, a TV2 csatornán tér vissza Gundel Takács Gáborral, aki több vetélkedőt is sikerre vitt már. Vezette a Játék határok nélkül, az Áll az alku vagy a Maradj talpon! című vetélkedőket. A VIASAT3 csatornán 2018 augusztusának végén indult a KérdezŐ című műveltségi vetélkedő, melynek az 54 éves Gundel Takács a műsorvezetője. 

Népszerű magyar műsorok és műsorvezetőik

A Kapcsoltam című betelefonálós vetélkedő egybeforrt Rózsa György nevével, pedig 1980-ban nem az ő műsorvezetésével indult el. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a népszerű, magyar retró műsorokat, melyek nem az eredeti műsorvezetővel arattak hatalmas sikert. 

Ezt is szeretjük