Karácsonyi élmények másként - Csak képzeld el, hogy kialszik minden fény (x)
Karácsonykor ezt különösen nehéz megtenni, amikor fényáradatban úszik minden.

Femina pr cikk cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Képzeljük el, hogy az ünnepi vacsorát társaságban, teljes sötétségben kell elfogyasztani. A Láthatatlan Kiállításon ezt nemcsak elképzelni lehet, hanem átélni is.

Furcsa, újszerű érzés egy időre megszabadulni látásunktól. Csak formája, tapintása, illata, állaga és térbeli elhelyezkedése van mindennek. Amit éppen nem tapintunk, és nem hallunk, az nincs is. Kiürül a tér, minden felesleges dolog eltűnik, ami a figyelmünket elterelhetné.

Femina pr cikk 1
Fotó: Pixabay

Megváltoznak az emberek is. Nem számít, hogy szőke vagy barna, magas alacsony, jól öltözött vagy kevésbé, piros esetleg rózsaszín táskája van. Ezek nem léteznek. Van hangja és érintése. Egy pillanat alatt előbújik az ember a díszlet mögül.

Láthatatlan vacsora

Milyen lehet így eltölteni egy közös estét a szeretteinkkel, barátokkal? Ez a program messze túlmutat egy átlagos élményen. Fejlődés minden tekintetben, ahol garantált a szórakozás. A Kiállításon együtt töltött idő igazán meghitt és különleges élmény, valami, ami több mint szimpla szórakozás. A Láthatatlan Kiállítás és Vacsora nem csupán egy vacsorát kínál, hanem felejthetetlen élményeket.

Femina pr cikk 3
Fotó: Pixabay

Olyan különleges, interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol teljes sötétségben lehet megpróbálni eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán. Megérthetjük, milyen érzés az egyik legtöbb információt adó érzék, a látás nélkül élni, és megtapasztalni, hogyan erősödnek fel az egyéb érzékszervek. A láthatatlan utazás speciálisan berendezett és teljesen besötétített helyszíneken történik, ahol egyedi hanghatások és helyszínre szabott illatok segítik, hogy igazán életszerű élményben legyen részünk. Különböző élethelyzeteket mutatnak be, ahol megtapasztalhatjuk, hogyan kell közlekedni a városi forgatagban, hogyan fizethetünk ki egy kávét a bárban, vagy éppen hogyan főzzünk.

Femina pr cikk 2
Fotó: Pixabay

A teljes sötétségben nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát lehet érezni, hanem kellemes környezetben, felhőtlen légkörben, halk zene mellett is el lehet fogyasztani egy klasszikus olasz vacsorát. Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül bárki próbára teheti érzékszerveit. Fény derül arra, és nagyon meg lehet azon lepődni, hogy a szaglás és ízlelés valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek.

Csak képzeld el, hogy kialszik minden fény!

(Képek forrása: Pixabay)

Ezt is szeretjük