Fel sem lehet ismerni! Szívtipróvá változott a Csillag születik fiatal felfedezettje
László Attilát Hajas László változtatta át.

beauty and style
Top olvasott cikkek

László Attiláról, a Csillag születik tavalyi győzteséről rég hallottunk, pedig a fiatal tehetség napjai elég mozgalmasak manapság.

Az énekesnek egyetlen szabad perce sincs, amiről a Fókusz nézői is meggyőződhettek.

Sokat változott

Az RTL Klub műsora nemcsak László Attila eseménydús hétköznapjaiba engedett bepillantást, hanem az is kiderült, mennyire megváltozott a kiscsillag.

A Csillag születik tavalyi győztesét Hajas László alakította át, méghozzá a műsor kamerái előtt.

Attila trendi frizuráját a brit X-Factor felfedezettjei, a One Direction csapat tagjai inspirálták. És bár az énekesnek eleinte furcsa volt új külseje, azt mondta, néhány nap alatt hozzá fog szokni. A másnapi lemezborító-fotózáson pedig ez a jelek szerint meg is történt.

Van barátnője

Új külseje viszont elsősorban nem hódítási célzattal készült, hiszen van barátnője, de szíve választottjáról nem akart sokat elárulni a kamerák előtt.

Három hónapja ismerkedett meg Viviennel, aki Budapesten él, és szerinte sokkal jobban tanul, mint ő. Általában hétvégén találkoznak.

Néhány hét múlva pedig újabb kiscsillagok érkeznek majd az RTL Klubba, és kezdődik a Csillag születik negyedik szériája.

Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert lesznek a műsor idei zsűritagjai. És most először két női műsorvezetője lesz a produkciónak: Ördög Nóra mellé csatlakozik a Való Világ háziasszonya, Lilu.

Fotók: RTL Klub Reflektor

Ezt is szeretjük