Szolid kislányból dögös dívává érett a Megasztár felfedezettje
Lakatos Yvette sokat változott a tehetségkutató során, ahol a szerelem is rátalált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy a Megasztár 5 egytől-egyig minden versenyző életében változásokat hozott. Különösen igaz ez a 16 éves Lakatos Yvette-re, akinek kislánykori álma teljesült, amikor bekerült a népszerű tehetségkutatóba.

A Kanadából érkezett tehetséges fiatal lány egészen a nyolcadik döntőig jutott, ahol Bereczki Zoltánnal közösen énekelték el a The Time of My Life című slágert, mely ugyan nagy sikert aratott - a nézők szavazatai alapján mégis neki kellett távoznia.

Sokat változott

Panaszra azonban nem lehet oka, hiszen a Megasztár óta is rengeteg felkérést kap. Ugyanakkor a verseny során szinte kivirágzott: az eleinte zárkózottnak tűnő, megszeppent kislányból igazi dögös dívává érett.

Ehhez a változáshoz minden bizonnyal az is hozzájárult, hogy közel 12 kilótól sikerült megszabadulnia, és bár előtte sem volt kövér, mindenképpen előnyére szolgált a fogyás.

Yvette a Feminának elárulta, hogy ehhez egyrészt a speed fitness járult hozzá, másrészt pedig az étkezésre is nagyon odafigyel, és még a kedvenc ételeiből is igyekszik minél kevesebbet enni.

Az sem titok, hogy a tehetségkutatónak nem csupán zenei karrierje elindulását köszönheti, hiszen kedvesét, Tóth Ádámot, az Adam's Comedy frontemberét is a verseny során ismerte meg.

Tervben van a közös munka

A fiatal szerelmesekkel legutóbb a márciusi Búsuló Juhász étteremben megrendezett farsangon találkoztunk, ahol szinte el sem mozdultak egymás mellől az este folyamán.

Lakatos Yvette és Tóth Ádám

Kíváncsi vagy, hogy alakult a szerelmesek élete a Megasztár után? Nézd meg videónkat, és megtudhatod!

Mint megtudhattuk, nem telnek unalmasan a napjaik: Yvette az iskola mellett készülő dalára koncentrál, míg Ádámnak hamarosan hangszerüzlete nyílik. Egymás fellépéseire is gyakran eljárnak, ám közös produkcióval még nem készülnek.

- Egyelőre a saját dolgunkra koncentrálunk - ami a zenét illeti -, de később mindenképpen szeretnénk közösen is valamit - mesélte Yvette.

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük