Nagyon fél a műtéttől! Először beszélt betegségéről a Megasztár énekesnője
Lakatos Yvette hangszálgyulladással küzd, már a műtét is szóba került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lakatos Yvette-et a Megasztár ötödik szériájának köszönhetően tavaly ismerte meg az egész ország - heteken keresztül sikerrel vette az akadályokat, és végül a TV2 tehetségkutató műsorának hatodik helyén végzett.

A 17 éves lány karrierjének kétségkívül óriási lökést adott a siker és a népszerűség, azóta is rendszeresen fellép országszerte, de a legfrissebb hírek szerint a közelmúltban óriási veszélybe került hangja.

Betegségére ellenére koncertezett

Lakatos Yvette ugyanis súlyos hangszálgyulladással küzd, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy a hétvégéken színpadra lépjen, a fellépések után viszont egészségügyi állapota tovább romlott.

A fiatal énekesnő a Borsnak adott interjúban mondta el, hogy az orvosok hangszálgyulladása miatt teljes némaságra kötelezték, amit nagyon komolyan kell vennie, ha ugyanis nem javul az állapota, műtét vár rá.

A szakemberek véleménye szerint Yvette megerőltette a hangját betegen, ezért most pihentetnie kell a hangszálait, ha ugyanis beszél, fennáll a lehetősége annak, hogy elmegy a hangja, sőt, énekelni sem tud többet.

"Énekelni sem tudok többé"

- Olyan hangszálgyulladásom van, hogy a doki szerint, ha beszélek, elmegy a hangom, sőt, az is lehet, hogy énekelni sem tudok többé - nyilatkozta az ifjú tehetség, aki jelenleg mielőbbi gyógyulása érdekében sok mézet és C-vitamint fogyaszt.

Lakatos Yvette azt sem titkolta el, hogy a hétvégi fellépések után nyelni is alig tudott, és nagyon fél attól, hogy örökre elmegy a hangja, éppen ezért otthon egyáltalán nem beszél, az iskolában pedig csak suttog, ha nagyon muszáj.

- Nem akarom erőltetni. Egy hét múlva megyek vissza kontrollra, azt mondták, ha nem lesz jobb, akkor megoperálják, mert a hangszálaim nem záródnak teljesen - tette hozzá Yvette, aki természetesen nagyon bízik abban, hogy erre a beavatkozásra végül nem lesz szükség.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük