Fotók! Zsófi és Zsuzsi bebizonyítják, lehetsz teltkarcsún is szexi
A VIASAT3 új műsora bebizonyítja, nem csak a szupersztárok lehetnek dögösek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a sztárvilág hemzseg a ruhafogasra emlékeztető modellektől és színésznőktől, nem feltétlen kell modellalkat a szexi és vonzó megjelenéshez. Nézd meg, miként varázsol Lakatos Márk és csapata két molett lányból csinos és dögös nőt!

Előtte

A VIASAT3 Jól nézek ki! című műsorában ezúttal két olyan lányt alakít át a stylist és csapata, akik mindig is súlyproblémákkal küzdöttek. Mint kiderült, a 28 éves Zsófi, valamint a 35 éves Zsuzsa meglehetősen különböző személyiségük ellenére nagyon jó barátnők lettek, méghozzá éppen a közös problémájuknak köszönhetően.

Több mint 30 kilót fogytak

Egymást biztatva küzdöttek minden egyes kiló leadásáért, és megérte! Zsófi több mint 30, Zsuzsi pedig 40 kilótól szabadult meg eddig.

Bár korábban sokat szenvedtek súlyfeleslegük miatt, egy nap úgy döntöttek, elég az önsajnálatból, összeszedik magukat, és bebizonyítják: a teltkarcsú nők is lehetnek dögösek. Ehhez pedig a legkiválóbb segítséget kapták, a Jól nézek ki! szupercsapatát.

Zsófi és segítője, Harmos Brigi stylist elsőként a plasztikai sebészetre siettek, aki azt javasolta Zsófinak, hogy mindenképpen vegyen részt egy kivizsgáláson, mert gyakran pajzsmirigy probléma okozza a hízást. Ezután egy fogorvos vette kezelésbe Zsófit, és két apró lyukat betömött.

Moletten is dögösen

Majd Brigi bebizonyította Zsófinak, nem kell modellalkat ahhoz, hogy élvezhesse a ruhavásárlást. Elsőként például a tökéletes fehérneműt kell megtalálni: az alakformázó bugyi, kombiné és a push-up melltartó máris megkönnyíti az öltözködést.

Közben Zsuzsi és segítője, Piros Erika stylist sem tétlenkedett. Zsuzsi néhány éve gyomorgyűrűt kapott, ennek segítségével 40 kilótól szabadult meg. Akkor elvégeztek rajta egy hasplasztikát, de azóta tovább fogyott, így szükséges lenne egy újabb beavatkozás. De mivel Zsuzsi még tovább küzd a kilókkal, a sebész azt javasolta, hogy tökéletes eredményt csak akkor lehet elérni, ha akkor végzik el a műtétet, amikor már elérte a kívánt súlyt.

Utána

A fogorvos az első két foga közötti rést kisebbítette meg, ez esztétikailag rengeteget javított Zsuzsi mosolyán. Ezután a fodrász és a sminkes vette kezelésbe a lányokat. Munkájuknak köszönhetően Zsuzsi és Zsófi nem is ismert magára, amikor először megpillantotta magát a tükörben.

Ha kíváncsi vagy az eredményre, illetve szeretnél ellesni egy-két öltözködési, sminkelési vagy éppen frizura tippet, nézd meg vasárnap 10.25-től a Jól nézek ki! című átalakító műsort. A Jól nézek ki! oldalán pedig szavazhatsz, melyik stylist munkája tetszett jobban.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1723350&banner=1723351&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük