A Megasztár énekesnője már a 4. hónapban van: babapocakos fotót posztolt Lakatos Yvette
A Kanadában élő Lakatos Yvette a nyár elején férjhez ment, most pedig azt osztotta meg, hogy várandós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lakatos Yvette nevét 2010-ben ismerték meg a tévénézők a Megasztárnak köszönhetően. A 16 éves tinilány a TV2 tehetségkutatójának ötödik évadában végül a hatodik helyen végzett - Tolvai Reni, Kökény Attila, Szíj Melinda, Kállay-Saunders András és Giorgio előzte meg.

Szeptember elsején 27 éves lesz, a születésnapját már nemcsak férjes asszonyként, hanem kismamaként is ünnepelheti: a nyár elején kimondta a boldogító igent, friss posztjában pedig azt tudatta, hogy várandós. 

Lakatos Yvette babát vár

Lakatos Yvette Budapesten született, de gyermekkora nagy részét szüleivel Kanadában töltötte, 2009 őszétől éltek ismét Magyarországon. A következő évben szerepelt a Megasztárban, ezt követően önállóan, 2014-től pedig a Josh és Jutta formáció új énekesnőjeként szórakoztatta énekével a közönséget. 

Pár évvel ezelőtt aztán úgy döntött, visszaköltözik Kanadába, ahol továbbra is énekléssel és dalszerzéssel foglalkozik, népszerű az Instagramon és a TikTokon is. Az énekesnőre a tengerentúlon a szerelem is rátalált, május közepén az Instagram-oldalán tudatta, hogy párja megkérte a kezét

A jegyességből hamar, pár hét múlva házasság is lett, június 5-én Vancouverben egy hófehér csipkeruhában kimondta a boldogító igent. 

Az Origo szúrta ki az énekesnő Instagram-oldalán, hogy első gyermekével várandós. Babapocakos fotót posztolt, amin egy ultrahangos fotót mutat, és a férje öleli. 

A követőinek az Insta-storyban azt is elárulta, hogy négyhetes terhesen érezte meg, hogy babát vár, a pozitív terhességi teszt pedig őt igazolta. Jelenleg már a 28. hétben jár. 

Balássy Betty és Varga Feri lánya 10 éves lett

Varga Feri a Megasztár harmadik évadában nem csak a 2006-os Év Férfi Hangja címet nyerte el, a műsor szerelmet is hozott neki. Ekkor ismerkedett meg Balássy Bettyvel, aki a vokálszekció vezetőjeként vett részt a produkcióban. 2007-ben házasodtak össze, immár 14 éve nevelik a legnagyobb boldogságban három közös gyermeküket.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük