Kamerák előtt rúgott be a magyar sztár - Ennyire bepiált a forgatáson

A Tömény történelem tegnap esti adásában Lakatos Márk is a pohár fenekére nézett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Comedy Central csatornán futó Tömény történelem tegnap esti adásában Lakatos Márk emelte poharát a kamerák kereszttüzében, hogy minden szabatosság nélkül újragondolja hazánk történelmének egyik fejezetét. A népszerű stylist nem fogta magát vissza az italozást illetően, és miközben egyre megeredt a nyelve, meséjében a csodaszarvas mondája kapott új köntöst.

A mese egészen Hunor és Magor gyermekkoráig nyúlik vissza. Mikor a szülők már megelégelik a két pezsgővérű fiatal szórakozottságát, és hogy naphosszat csak a bulin jár az eszük, a Táltost keresik fel nevelési tanácsokért. Ezután kerül képbe a szivárvány színeiben tündöklő csodaszarvas, amely − némi jutalomért cserébe − kezelésbe veszi a neveletlen ifjakat.

- Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. A Spáh testvérekkel különösen szeretek dolgozni, mert régi jó barátok vagyunk, és szeretem, amit csinálnak. Másrészt pedig azt gondolom, hogy egy iszogatással töltött vicces történet elmesélése – amit az ember egyébként is sűrűn gyakorol a barátai társaságában – az egyik legkellemesebb teljesítendő feladat – árulta el a stylist.

A Tömény történelem tegnap esti részének ismétlése szerdán este lesz 22:00 órakor a Comedy Central csatornán.

Fotó: Comedy Central

Kapaszkodj meg: ValóVilágban ennél kínosabbat még sosem láttunk

Összegyűjtöttük a ValóVilág nyolcadik szériájának eddigi legmegdöbbentőbb pillanatait.

Ezt is szeretjük