Emlékszel a Crystal együttes énekesnőjére? A 43 éves Lajtai Kati így néz ki ma

Lajtai Kati 1998-ban robbant be a köztudatba Kasza Tibor és Gábor oldalán a Crystal együttessel.

lajtai-kati-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két Utazó, Fújja el a szél, Ezer Hold - ezeket a dalcímeket olvasva csak egy magyar együttes juthat az eszünkbe. Ma már tudjuk, a Crystal 1998-as berobbanásával igazi klasszikusok születtek. A formáció újított is a hazai zenei palettán, meghonosították az ír hangzásvilágon alapuló popot.

A trió három tagból állt: a Kasza testvérpár, Tibi és Gábor a gimnáziumban ismerték meg Lajtai Katit, majd együtt határozták el, hogy szerencsét próbálnak a show-bizniszben. 

Lajtai Kati így néz ki 43 évesen

A 2000-ben kiadott bemutatkozó albumuk rövid időn belül platinalemez lett, illetve az ezután kiadott korongjaikat is elkapkodták a boltok polcairól. Egészen 2010-ig alkottak együtt, ezután döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább.

A feloszlást követően a formáció énekesnője nem távolodott el a zenétől, de már nincs igazán reflektorfényben, csak időnként szerepel a tévében. 2021 őszén a Sztárban Sztár leszek! versenyzőinek énektanáraként látható a produkciók előtti kisfilmekben.

A cikk az ajánló után folytatódik

A TV2 show-műsorában való közreműködés rengeteg idejét elveszi, így a hétköznapjai mindig pörgősen telnek, azonban arra nagyon odafigyel, hogy a nagy rohanásban is tudjon minőségi időt együtt tölteni ötéves kisfiával, Mátéval.

- Hét közben kevés időt tudunk együtt tölteni, de a közös étkezés sosem maradhat el. Reggel hétkor kelünk, aztán megreggelizünk, beszélgetünk, és utána elviszem Mátét az óvodába - mesélte a Story magazinnak 2021 októberében.

A 43 éves Lajtai Kati a Sztárban Sztár leszek! énektanárnőjeként 2021 októberében.
A 43 éves Lajtai Kati a Sztárban Sztár leszek! énektanárnőjeként 2021 októberében.
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

A 43 éves előadó gyermekkora óta igazi természetjáró, ma már csemetéjével közösen hódolnak az egyik kedvenc hobbijának, a gombászásnak.

- Ha tehetjük, hétvégén kirándulunk, járjuk a természetet, barangolunk az erdőben, és gombákra vadászunk. Időnként szakértőcsoportokhoz is csatlakozunk, velük kutatjuk fel a természet kincseit. Máté nagyon ügyes, hamar kiszúrja a különleges példányokat.

A '90-es és a 2000-es évek hazai együtteseinek énekesnői

Kunovics Katinkáért a közönsége 120 kilósan is odavolt, ő mégsem tudott megbékélni a súlyával. 2019-ben tudott véglegesen búcsút mondani a súlyfeleslegnek, összesen 60 kilóval lett könnyebb. Képes összeállításunkban nem csak az ő átalakulását nézheted meg, mutatjuk, mennyire megváltoztak a korszak leghíresebb énekesnői, például Völgyi Zsuzsi vagy Mohamed Fatima is.

Cover-fotó: Discogs.com

Ezt is szeretjük