L.L. Junior rém kínos helyzetbe hozta Iszak Esztert a Mokkában: egymás magánéletét pedzegették

L.L. Juniort a Mokkában párjáról kérdezte Iszak Eszter, mire ő a műsorvezető egyik exét hozta fel.

l.l.-juni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior több hónapra Dominikára költözik - ezzel a témával ült be a szerdai Mokkába, amelynek műsorvezetői Iszak Eszter és Váczi Gergő voltak.

A rapper a beszélgetés elején tisztázni kívánta, a híresztelése ellenére nem költözik a Karib-térségbe. Azért lesz huzamosabb ideig külföldön, mert egy kint élő barátjával új vállalkozást indítanak. 

L.L. Junior és Iszak Eszter

Már az új projekt elmesélése során is akadt egy kínos pillanat közte és Iszak Eszter között. Elmesélte, hogy egy turisztikában jártas ismerősével béreltek hajót kint, amelyen bulikat szerveznek majd. Az a tervük, hogy az események során egy tradicionális bachatazenekar fog magyar slágereket előadni.

ll
Fotó: TV2/Mokka

Elkezdte sorolni, milyen előadók dalaira gondoltak: Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc, TNT - itt megállt, és nyomatékosan az adás háziasszonyára nézett, utalva ezzel Iszak Eszter exére, a zenekar frontemberére, Dobrádi Ákosra.

A cikk az ajánló után folytatódik

A beszélgetés során mindezt tudta hova fokozni. Arra terelődött a szó, miért egyedül megy ki Dominikára. Kiderült, tízéves kisfia vele tartott volna, már ki is nézett neki egy angol-spanyol nyelvű iskolát, de Lacika édesanyja végül nem egyezett bele a dologba.

Ezután Iszak Eszter azt kérdezte tőle, a párja, Dárdai Blanka miért nem tart vele? Erre a rapper a TNT slágerével válaszolt, hogy cukkolja a tévést, elkezdte énekelni, hogy: "Tudod, bolond, aki sír egy lány után.”

ll-2
Fotó: TV2/Mokka

- Mi lenne, ha visszatérnénk a te magánéletedre, ami porondon van? - reagált a dalra Iszak Eszter.

- Beszélhetünk egymás magánéletéről? Nem? Csak az enyémről? - kérdezte végül L.L. Junior.

Ezután Váczi Gergő is közbevágott. Azzal oldotta a feszültséget, hogy kijelentette, kolléganőjének ez már rég nem a magánélete, mire Iszak Eszter is megismételte ugyanezt a kijelentést.

Iszak Eszter esküvői ruhája

Iszak Eszti és Gyurta Dániel 2022 júliusában titokban összeházasodtak. Mindketten óvják magánéletüket a rivaldafénytől, a hírt, miszerint egybekeltek, elsőként nem is ők kürtölték világgá, hanem egy sztárpár, akik vendégként voltak jelen a nagy napon: Dallos Bogi és Puskás Peti. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük