Képeken a két új szereplő! Őket láthatod a népszerű magyar sorozatban október végétől

A Terápia két új szereplője.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két új fiatal szereplőt ismerhetnek meg október végétől az egyik legsikeresebb magyar sorozat, a Terápia nézői.

Szamosi Zsófia, Surányi Áron és Nagy Zsolt

A második évad 2014. október 22-től 35 részben mutatja be a Mácsai Pál által alakított Dargay András pszichológus és hat páciense életét, a jól megszokott hétfőtől péntekig tartó bontásban, hét héten keresztül.

A magyar HBO saját gyártású sorozatának második évadában Surányi Áron a legfiatalabb szereplő. Az első évadban párterápiára járó házaspár, Petra és Tamás problémás, étkezési problémákkal és viselkedési zavarokkal küzdő gyermekeként csatlakozott a sorozathoz.

- Éppen tanévnyitón voltam, amikor édesapám küldött egy üzenetet, hogy "Misi vagy". Óriási meglepetés volt: egyszerűen ledermedtem, és még sírtam is örömömben. Nagyon megszerettem a sorozatban az édesapámat alakító Nagy Zsoltot, akivel sokat viccelődtünk a forgatási szünetekben. Az édesanyámat alakító Szamosi Zsófival is hamar barátok lettünk, mindketten rengeteget segítettek nekem - árulta el a fiatal fiú.

Kurta Niké, a Színművészeti Egyetem végzőse egy Virág nevű építészhallgatót alakítva ül le a sorozat újoncaként a pszichológus díványára. A lány elsőre nyitottnak és közvetlennek tűnik, valójában azonban teszteli a pszichológust, hogy megtudja: elmondhatja-e neki azt a hatalmas titkot, ami a szívét nyomja.

Kurta Niké és az egyik rendező, Gigor Attila

- A pszichológus számára Virág lesz az évad legintenzívebb és érzelmileg legmegterhelőbb esete, ráadásul hozzá kapcsolódik a második évad legnagyobb fordulata is. Dargay a lány esetén keresztül talál választ a nyomasztó kérdésre, hogy meddig tart a terapeuta felelőssége. Virágnak egy valamilyen formában mindenkit fenyegető problémával kell szembenéznie, amivel keveset foglalkozunk, mert az emberek nem szeretnek hallani róla. Mégis úgy érzem, hogy a Terápiában sikerült fogást találnunk rajta - árulta el Gigor Attila, a Terápia egyik rendezője.

-  Megkedveltem a karaktert, és a gondolkodásmódját is sikerült megértenem. A felvételek alatt úgy éreztem, sok mindenben hasonlít hozzám a lány, és ha a helyében lennék, én is hasonló módon járnék el. Visszanézve azonban már úgy látom, hogy eléggé különböző egyéniségek vagyunk - mondta magáról és karakteréről Kurta Niké.

Fotó: HBO/Vermes Kata

A Terápia díszbemutatójának sztárjai

Für Anikót rég nem láttuk olyan dögösnek, mint amikor 2012 novemberében bevonult a Terápiának első évadának a díszbemutatójára. A hazai színművészek legjavát felvonultató drámasorozat többi szereplője is látványos külsőségek közepette érkezett a nagyszabású estre. Nézd végig összeállításunkban, ki hogyan jelent meg!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük