Hiányolja a barátokat - Őszintén beszélt kapcsolatairól a magyar énekesnő
Kunovics Katinka ma is énekel, de a munka mellett másra alig jut ideje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Romantic együttes egykori énekesnője, Kunovics Katinka szándékosan tűnt el a magyar médiából és zenei életből, bevallása szerint elege lett a harcból.

Az énekesnő nemrégiben a Tabu TV riporterének mesélt, hová tűnt, mivel foglalkozott az elmúlt években.

Külföldre ment, és szólóban énekel

Katinkáról korábban gyakran lehetett hallani együttese vagy látványos átváltozása kapcsán. Fantasztikus fogyása és megszépülése igazi sikertörténet volt, mellyel sok túlsúllyal küzdő nőt ösztönzött hasonló életmód-változtatásra.

Pár éve azonban hirtelen teljes lett a csönd körülötte, ez idáig semmit se lehetett hallani felőle. Mint kiderült, ő maga döntött úgy, eltűnik a kíváncsi szemek elől.

- Szándékosan tűntem el. Egy kicsit elegem lett az itthoni zenei életből, és rájöttem arra, hogy öreg vagyok bohócnak. Nincs arra szükségem, hogy fiatal tinisztárokkal harcoljak. Nem akartam ezt így tovább csinálni, ezért külföldre járok, és ott zenélek - árulta el a riporter kérdésére Katinka.

Szeretne már saját családot

A szőke sztár a Romantic-korszak után számos jazz-zenekarban énekelt, majd elszegődött egy óceánjáró hajóra énekesnőnek.

- Nagy óceánjáró hajókon énekelek és zongorázom, de nagyon nehéz. Itt nincsenek rajongók és ismertség, meg kell szenvedni minden egyes óráért és emberért. Van, amikor sikerül meghódítani az embereket, van, amikor nem, de a siker, az mindig jól esik - mesélte az előadó.

Nem könnyű műfaj tehát a szórakoztatás, arról nem is beszélve, hogy a sok munka gyakran a magánélet és az ismerkedés rovására megy.

- Jelen pillanatban szingli vagyok. Nekem, úgy látszik, nem jön össze ez a dolog, de mint minden nőnek, természetesen nekem is vannak férjről és gyerekről szóló álmaim. 40 éves koromig mindenképp szeretnék családot alapítani - vallotta be őszintén a 33 éves énekesnő.

Bár egy komoly párkapcsolat most nem fér bele Katinka életébe, a barátokra azért szívesen szakítana időt. Sajnos erre is csak ritkán van módja, hiszen a külföldön töltött évek alatt szinte az összes régi ismerősével megszakadt a kapcsolata.

Ezt is szeretjük