Kulka János azt sem tudta, mit beszél! A nézők ebből semmit sem vettek észre

Kulka János bevallotta, maga sem tudta, mit beszél.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kulka János nem kis meglepetést okozott, amikor kiderült, nindzsát alakít az Argo 2-ben.

Kulka János az Argo 2-ben mint János szan
A film múlt heti premierjén

Egy japán szindikátus rettegett árnyékemberét alakítja, aki Fekete Lótusz néven ismert. 

Kulka János azt sem tudta, mit beszél

Április 30-án került a mozikba Árpa Attila Argo című filmjének második része, amire a mozirajongók 11 évet vártak. Az első részben megismert szereplők mellett az Argo 2 nagyágyúja Kulka János.

János szant alakítja, aki balszerencséjére pont Balogh Tibit és bandáját bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével, így meggyűlik velük a baja, nem csoda, hogy ellenséges oldalakra kerülnek.

Az 56 éves színész a Mokka reggeli adásában azt mondta, nagyon hálás Árpa Attilának, amiért az rábízta ezt a szélsőséges, tőle idegennek tűnő szerep eljátszását.

- A forgatókönyvet egy ültő helyemben, szerintem egy óra alatt elolvastam. Annyit röhögtem rajta! Rég találtam könyvet ennyire szórakoztatónak. Annyira az a fajta humor, amit én nagyon szívesen néznék vagy olvasnék - mesélte.

Pachmann Péter, a Mokka műsorvezetője azon csodálkozott, Kulka milyen jól megtanult japánul - János szanként ugyanis ezen a nyelven is hallható. A színész azonban kiábrándította: valójában azt sem tudta, mit beszél. Ezek szerint a film nézőinek mindez nem tűnt fel.

A legnépszerűbb férfi szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Sehogy nem tanultam meg japánul, és tulajdonképpen a legnehezebb feladat mégiscsak ez volt, ez a sok japán szöveg. Mindent elkövettem, hogy hitelesnek tűnjön. Amennyire tőlem telt, megpróbáltam bemagolni a mondatokat, de nagyon zavarba tudtál volna hozni, ha hirtelen rám üvöltesz forgatás közben, hogy: most miről beszélsz?! - árulta el.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Barta Imre, InterCom/Szabó Lilla

Ezt is szeretjük