Kulka János Koncz Zsuzsával duettezett - Ilyen szépen énekel stroke-ja után a színművész
Kulka János és Koncz Zsuzsa egy Republic-dalt énekelt fel együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulka János 2016 áprilisában kapott stroke-ot, a 61 éves színművésznek újra meg kellett tanulnia beszélni és olvasni, emiatt a Katona József Színházban is felmondott. Azóta már visszatért a színpadra, a Szegedi Szabadtéri Játékok 2019-es nyitódarabjában, a Don Juan című vígjátékban játszott júliusban. Filmekben is feltűnt, rajongói láthatták az X - A rendszerből törölve című thrillerben, illetve a Bogaras szülők című sorozatban is.

A stroke-ból felépült legenda egy különleges dallal lepte meg rajongóit, Koncz Zsuzsával duettezett együtt. A közös munkáról az RTL Klubon futó Fókusz című műsorban meséltek először.

Íme Kulka János és Koncz Zsuzsa közös duettje

Közös dalukhoz természetesen egy videóklipet is forgattak, amit Koncz Zsuzsa hivatalos YouTube-csatornájára már fel is töltöttek, a Szeretni valakit valamiért című Republic-slágert dolgozták fel közösen. A dalt egy közös barátjuk és kollégájuk, Závodi Gábor stúdiójában vették fel.

Az exkluzív interjúból kiderült, hogy Kulka János boldogan mondott igent a felkérésre, elsősorban Koncz Zsuzsa miatt, akinek mindig is nagy rajongója volt. Természetesen az énekesnő is hasonlóan érez a színművész iránt.

- Az az igazság, hogy én nagy rajongója vagyok a Jánosnak, egyébként is mint művésznek, mint embernek és hát ez már innét kiindulva is csak jól sülhetett el - mesélte a duettjükkel kapcsolatban, majd hozzátette, nagyon boldog volt, hogy Kulka János igent mondott a felkérésére.

A közös munka is jól telt, Kulka János elmondta, végig mosolygott, és egyfolytában az énekesnő szemeibe nézett.

kulka-jános-és-koncz-zsuzsa
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Azért erre a Republic-számra esett a választásuk, mert úgy érezték, hogy ez mindkettőjük számára aktuális dal. Úgy látják, Cipő dala nagyon sok mindenről szól, például szerelemről, barátságról, reményről is.

Nem ez volt az első alkalom, hogy együtt énekeltek. Évekkel ezelőtt a Dohány utcai Zsinagógában megrendezett Koncz Zsuzsa-koncerten a Százéves pályaudvar című dalt adták elő közösen.

A Szomszédok szereplői egykor és most

Képes összeállításunkban most a Szomszédok színésznőit gyűjtöttük össze, megmutatjuk, mennyit változtak.

Ezt is szeretjük