Kulcsár Edina királynőként ragyogott - Talpig aranyba öltözött a szépségversenyen

Kulcsár Edina aranyszínű ruhában jelent meg a Magyarország Szépe döntőjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina 2014 nyarán lett ismert, amikor megválasztották Magyarország Szépének. A decemberi Miss World világversenyen is kiemelkedően szerepelt: ő lett az első magyar versenyző, aki bekerült az első tíz, majd a legjobb öt résztvevő közé, és a zsűri végül második helyezettnek választotta. Ilyen jó eredményt egyetlen magyar sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

A 28 éves sztárra ma is mindenki emlékszik, sikerült műsorvezetőként, divattervezőként és közösségimédia-sztárként is ismerté válnia, miközben megmaradt annak a mosolygós, kedves, természetes lánynak, akit öt évvel ezelőtt megismert a nagyközönség. Magánélete is harmonikus, 2018 augusztusában férjhez ment, szeptemberben pedig megszületett a kisfia, Medox.    

Kulcsár Edina a Magyarország Szépe 2019-es döntőjén egy aranyszínű, aszimmetrikus estélyiben jelent meg. Káprázatosan nézett ki, nem csoda, hogy férje, Csuti büszkén posztolta közös fotójukat. A barna szépség úgy nézett ki, mint egy királynő: több kommentelő is azt írta, 2014 óta nem volt olyan különleges szépségkirálynőnk, mint Kulcsár Edina.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy kis videó is készült a tegnapi ruhámról.❤️☺️ @exotic_by_estor

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

"Edina szépsége, mosolya és az a bájos kisugárzása sajnos egy lányban sem volt meg... Természetesen szépek voltak, de ennyi... a smink, a ruhák csodákra képesek ! Edina mindig is királynő marad és egy csodás anyuka!"

"Nem is lesz meg egy ilyen győztes, mint Edina. Akiben megvan az a plusz, ami kell egy győztesnek."

"Nagyon szép! Nekem Ő az a királynő, aki kívül, belül tényleg ragyog!"

"Örökös" címzetes királynő! Ennyi..." - olvasható a hozzászólások között. 

Volt, aki azt írta, Kulcsár Edinán kívül még egy 2013-as szépségkirálynőre, a Miss Universe Hungary címet elnyert Kárpáti Rebekára emlékeznek. Ő is jelen volt a Magyarország Szépe döntőjében. A 24 éves Rebeka ma is gyönyörű. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@missworldhungary döntô😍

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

A 33 éves Zimány Linda szintén kíváncsi volt a szépségverseny döntőseire. A szőke sztár 2006-ban a Miss Balatont nyerte meg. 

Mint ismert, a 2019-es Magyarország Szépe, Nagypál Krisztina szintén nyert a Miss Balatonon, mégpedig 2016-ban.  

Nagypál Krisztina, a 2019-es Magyarország Szépe

Képes összeállításunkban megnézheted a 2019-es Magyarország Szépe, Nagypál Krisztina és két udvarhölgye fotóit.

Ezt is szeretjük