Ezért válik Kulcsár Edina és férje: Csuti tiszta vizet öntött a pohárba
Kulcsár Edina és férje péntek este közleményt adtak ki, majd Csuti meg is szólalt a válásukról.

kulcsar-edina-csuti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti sokakat meglepett a Nyerő Páros nyáron felvett, de október közepén adásba került ötödik évadában, amikor az első részek egyikében bevallották, azért vállalták el a csatorna felkérését a sztárpárok vetélkedését bemutató reality műsorba, hogy megmentsék válságba került házasságukat.

Kiesésük után, november elején azt nyilatkozták a Fókuszban, hogy egyértelműen úgy érzik, hasznukra vált a műsorban való szereplés. Jót tett kapcsolatuknak a sok együtt töltött idő, és a szépségkirálynő a Reggeliben azt mondta, sok dolog ráébresztette őket arra, van még miért harcolniuk.  

Kulcsár Edina és Csuti válik

Hiába küzdöttek azonban a kapcsolatukért, péntek kora este a sztárpár a közösségi oldalaikon közleményben tudatta, hogy közösen úgy döntöttek, elválnak. 

kulcsar-edina-csuti1
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

"Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment.

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet" - olvasható Kulcsár Edina Instagram-posztjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők a sztárpár korábbi posztjai alatt felvetették, hogy a kapcsolatuk egy harmadik fél miatt került válságba, ám Csuti a Blikknek adott exkluzív interjúban cáfolta ezt a pletykát.  

Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk.

A közleményben mindent elmondtam, amit szerettem volna, a legfontosabb viszont, hogy a gyerekek ebből semmit ne érezzenek - mondta a napilapnak.

kulcsar-edina-csuti2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A 2014-es Miss World Hungary és Csuti 2016 óta alkottak egy párt. 2018 februárjában derült ki, hogy Kulcsár Edina első gyermekét várja. Márciusában a szerelme megkérte a kezét, augusztus elején titokban összeházasodtak. Szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki az igent. Medox 2018 szeptemberében jött világra, másfél évvel később pedig kishúga is megszületett, Nina 2020 áprilisában látta meg a napvilágot. 

Szunai Linda válik

Szunai Linda neve akkor lett ismert, amikor 2011-ben szépségkirálynővé koronázták, elnyerte a Miss World Hungary címet. A verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akivel évekkel később egymásba szerettek. 2020 júniusában tartották álomesküvőjüket, de egy évvel később egyedülálló lett. A válás okairól csak most beszélt. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük