Kulcsár Edina és Csuti elárulták, a Nyerő Páros után így változott meg a házasságuk

Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Páros ötödik évadának játékosaiként vallották be, hogy házasságuk válságba került.

kulcsár-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub sztárpáros realityje immár ötödik alkalommal tért vissza a képernyőre. A 2021-es szezonban többek között Kulcsár Edina és férje, Csuti is ringbe szálltak a Nyerő Páros címért, ám a hétfői adásban Pataki Zita és férje, Attila dupla szavazatának köszönhetően döntetlenre jöttek ki a szintén veszélyzónás Molnár Gusztávval és feleségével, és mivel nekik volt kevesebb pénzük, így ők lettek a kieső pár.

A szépségkirálynő szerint, amióta Csutival együtt vannak, az róluk az általános benyomás azok alapján, amiket visszahallanak, hogy mennyire jól kiegészítik egymást, és milyen szép párt alkotnak. Épp ezért volt meglepő a vallomásuk a műsor első hetében: azért vállalták el a csatorna felkérését, hogy megmentsék válságba került házasságukat.

Kulcsár Edina és Csuti házassága a Nyerő Páros után

Nem véletlen, hogy úgy gondolták, a Nyerő Páros jó lehetőség arra, hogy új megvilágításban lássák a kapcsolatukat. A játékok során olyan helyzetekben kellett közösen boldogulniuk, amelyek nem fordulnak elő a hétköznapokban.

A sztárpárnak nemcsak a különböző feladatokkal kellett megküzdenie, sok konfliktushelyzetbe kerültek. Azon nagyon meglepődtek, amikor társaiktól megkapták, hogy felszíneseknek és álszenteknek tartják őket. Azonban bármennyire is rosszulestek nekik akkor a negatív jelzők, utólag úgy látják, abban, amiért jöttek, kifejezetten a segítségükre voltak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon sokat tanultunk, és sokat köszönhetünk még akár a sok bántásnak is. Így megláttuk a másikban azt, hogy tényleg törékenyek vagyunk, szüksége van a másiknak ránk. Voltak olyan jellegű dolgok, amik felébresztették bennünk, hogy van még miért harcolni - ecsetelte Kulcsár Edina a Reggeliben.

kulcsár-edina-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ennyi pofont egyikünk sem kapott az életben, és tudván azt, hogy ez nem igaz, még nehezebb volt ezt megélni. De ami miatt jöttünk, annak elképesztően jót tett - ezt már Szabó András Csuti mondta a Fókusz extra videójában.

Mi egymásért és a szerelmünkért vállaltuk ezt a műsort, és soha nem volt szükségünk ennyire a másikra.

Az üzletember azt is kifejtette, jót tett nekik a sok együtt töltött idő, és rengeteg dolgot vittek magukkal a Nyerő Párosban töltött napokból. Egyértelműen úgy érzik, hasznukra vált a műsorban való szereplés.  

Magyar sztárpárok, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi 2011-ben találtak egymásra, azonban a 2019-es eljegyzésükig vezető út nem volt mentes a bukkanóktól. Többször találták magukat hullámvölgyben, sőt kétszer ki is mondták, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Nem Zámbó Krisztián és szerelme története az egyetlen példa arra, hogy néha megéri adni egy második esélyt a kapcsolatnak. Olyan magyar sztárpárokat mutatunk, akik a szakítás után visszataláltak egymáshoz.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük