Kulcsár Edina és Csuti gyerekei jól megnőttek: Nina vörös hajú angyalkaként pózol a családi fotón
Kulcsár Edina és Csuti kétgyermekes szülők, fiuk, Medox 2018 szeptemberében, lányuk, Nina 2020 áprilisában látta meg a napvilágot.

kulcsár-edina-és-csuti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti évekig ugyanabba a baráti társaságba jártak, de a gyengéd érzelmek csak 2016-ban kezdtek kibontakozni köztük. Miután rájöttek, többek is lehetnének barátoknál, felgyorsult a kapcsolatuk.

Két évvel később megszületett első közös gyermekük, Medox, majd a kisfiú születése után titokban összeházasodtak. 2020 tavaszán új taggal bővült a család, kislányuk, Nina ekkor látta meg a napvilágot.

Kulcsár Edina és Csuti gyerekei ilyen nagyok

Noha ők maguk gyakran szerepelnek a magazinok hasábjain és a tévéműsorokban, gyermekeiket csak ritkán mutatják meg a kamerák előtt. Épp ezért, amikor kivételt tesznek, még szembetűnőbb, hogy a lurkók nőnek, mint a gomba. Legutóbb a Story magazin felkérésére mondtak igent, a friss családi fotók pedig magukért beszélnek.

A hároméves Medox egyre jobban hasonlít az apukájára, míg az áprilisban kétéves Nina vörös hajú tüneményként pózol a felvételeken. A fotózás mellett egy interjú is készült a büszke szülőkkel, amelyben kapcsolatukról vallottak. 2021 őszén, miután a Nyerő Párosban elárulták, válságba került a házasságuk, egy ország figyelme vetült rájuk. Azóta is rengetegen kíváncsiak rá, sikerült-e túljutniuk a hullámvölgyön.

A cikk az ajánló után folytatódik

Elárulták, mindketten csonka családban nőttek fel, egyikük mellett sem volt jelen az édesapjuk. Mindent megtesznek azért, hogy az ő csemetéiknek ezt soha ne kelljen átélniük.

- Ameddig él bennünk a vágy, hogy megjavítsuk a házasságunkat, dolgozni fogunk rajta, ha kell, erőn felül. Viszont az is biztos, hogy csak a gyerekek miatt nem maradnánk együtt. Hál’ isten, már látjuk a kiutat. A mélypontot már rég magunk mögött hagytuk. Abból egy nagyon keveset sajnos már a gyerekek is tapasztaltak, főként Medi, de tényleg igyekeztünk a vita hevében figyelmeztetni magunkat és a másikat, hogy ezt nem a gyerekek előtt kellene, és akkor vissza is vettünk - mesélte a lapnak Csuti.

kulcsár
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Arról is beszéltek, hogy visszavettek a tempóból: sok megkeresést visszautasítottak, hogy nyugodtan és meghitten készülhessenek idén az ünnepekre.

- Annyira jólesett nemet mondani egy-egy felkérésre, és helyette beszerezni a gyerekek ajándékait, összeszervezni a családot, átgondolni a karácsonyi menüt - vallotta be az egykori szépségkirálynő.

Berki Krisztián és Berki Mazsi lánya

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. A kislányt hat héttel a születése után tündéri babafotókon mutatták meg a szülei.

Ezt is szeretjük