Vakon sem adta fel álmait! Krizbai Teca mindenkit felkavart szerelmes dalával
Igazán meghatóra sikerült Krizbai Teca produkciója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Csillag születik két héttel ezelőtti adásának egyik legszívszorítóbb produkcióját Krizbai Tecának köszönhettük, aki egy saját dalt adott elő, sikeréről pedig mindent elárul, hogy a közönség alig tudta abbahagyni a tapsolást.

A 15 éves vak lány saját szerzeménye a zsűritagokat is meghatotta: Hernádi Juditot saját bevallása szíven ütötte a produkció, Oroszlán Szonja pedig úgy fogalmazott, hátradőlhet, ha Teca énekelni kezd, mert akkor biztosan történik vele valami.

"Nagyszerű volt a produkció"

- Nem kétséges, hogy neked énekkel kell foglalkoznod. Van egy csodálatos célod és egy nagyszerű képességed, a hangi és zenei adottságaid. Nagyszerű volt a produkció - foglalta össze véleményét Szirtes Tamás, aki három kollégájához hasonlóan nyolc ponttal jutalmazta Tecát.

Nemcsak Ördög Nóri, hanem a kiscsillag párja, Tomi is meghatódott, amikor meghallotta a Csillag születik színpadán a neki írt dalt.

A debreceni fiú a CSISZ-ben elárulta, hogy az ő születésnapjára készült a szerzemény, ami kettejük szerelméről és megismerkedéséről szól. Éppen ezért ő is rettentően izgult, hogyan fogadja majd a közönség a történetüket.

Sokat jelent neki szerelme

- Nagyon boldog vagyok, hogy Teca továbbjutott, nem gondoltam volna, de reménykedtem. Nagyon meghatódtam, amikor a közönség visszajelzésén éreztem, hogy nagyon tetszik nekik a dal. Nagyon nagy örömmel töltött el. Novemberben a születésnapomra hozta Teca ezt a dalt, és nagyon meghatódtam, hogy ilyet írt nekem. Egyből megtanultam, és mindenkinek mutogattam - mondta Tomi a Cool stúdiójában.

Nemcsak Tomi, hanem Teca is majd kicsattant a boldogságtól a továbbjutás estéjén, elmondása szerint nemcsak a siker, hanem szerelme jelenléte is nagyon sokat jelentett számára.

És bár sem Teca, sem Tomi nem láthatta azt a pillanatot, amikor a stúdió lámpái elsötétültek, a kiscsillag édesapja, aki a sorok között izgulta végig a produkciót, elárulta, milyen élmény volt a koromfekete stúdióban ülni.

- Annyira szívszorító volt ez az elsötétítés, hogy a levegőben lehetett érezni, hogy mindenki meghatódott, és mindenki átélte azt, amit Teca, hogy nem lát - mondta Teca édesapja.

Fotó: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük