Krisz Rudi tinisztár volt a 90-es években: felismered 41 éves családapaként?

Krisz Rudit a Csináljuk a fesztivált! című zenész szórakoztató műsorban láthattuk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Homokba rajzolt szerelem, Keresem a szót, Törd át a csendet - Krisz Rudi dalai sokak emlékezetébe belevésődtek. 

A ’90-es évek tinisztárjaként lett ismert, az ezredforduló után a Bravo Otto, a Popcorn és az Ifjúsági Magazin is megválasztotta a legsikeresebb férfi énekesnek. 2008-ig öt albuma jelent meg.

Krisz Rudi és a Csináljuk a fesztivált

Tíz roppant sikeres év után megritkultak a fellépései, úgy érezte, ideje váltania. Nyolc évig egy óceánjáró, illetve folyami hajón zenélt, de egy idő után a szülőföldje, a szerettei és a közönség is nagyon hiányoztak neki, ezért hazatért, 2016-tól elkezdett a hazai énekesi karrierjére koncentrálni. 

Új dalokat írt, 2019 novemberében pedig szerelmével, aki ekkor már 11 éve a párja volt, szülők lettek. Kislányuk a Lea nevet kapta.  

Krisz Rudi a Csináljuk a fesztivált hatodik, Újhullám nevet kapott elődöntőjében.
Krisz Rudi a Csináljuk a fesztivált hatodik, Újhullám nevet kapott elődöntőjében.
Fotó: MTVA

A 41 éves sztár évek óta most először, a Csináljuk a fesztivált! felkérésére vállalta, hogy fellép egy televíziós show-műsorban. 

Az énekes a Duna zenés műsorának első középdöntőjében.
Az énekes a Duna zenés műsorának első középdöntőjében.
Fotó: MTVA/Máthé Zoltán

Az utolsó középdöntőből ötödikként jutott tovább a Bolond, aki sír...! című TNT-slágerrel, az első középdöntőből viszont csak három dal került be a döntőbe, Krisz Ruditól búcsúzniuk kellett a nézőknek. 

Patai Anna egykor és most

Patai Anna tízéves kislányként mutatkozott be a 2010 májusában indult Megasztárban. Nemcsak énekesnő, színésznőként is kipróbálta magát (Törőcsik Marival játszhatott együtt), tavaly év elején pedig egy régi álma vált valóra: műsorvezetőként mutatkozott be.

Ezt is szeretjük