30 kilót fogyott fél év alatt! A magyar énekest friss fotóján alig ismertük fel

Nézd meg!

Kozso fél év alatt nagyon sokat fogyott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kozso fél év alatt olyan látványos változáson ment keresztül, hogy Amerikából küldött videóüzenetében alig ismerni rá. Az Ámokfutók énekese tavaly októberben életmentő agyműtéten esett át, amelynek során komplikációk is felléptek. A fél oldalára lebénult, rehabilitációs kezelésre szorult.

Több mint tíz kilót fogyott, de azt nyilatkozta, nem bánja, jól érzi magát a bőrében, még néhány kilótól meg is szeretne szabadulni. Úgy tűnik, sikerült neki, menedzsere azt mondta, legalább 30 kilóval könnyebb, mint a műtét előtt.

Sokan aggódtak amiatt, hogyan fogja Kozsó énekesi pályafutását folytatni, ha fél oldalára lebénult, de a videóban jól hallható, hogy a beszédével semmi gond nincs.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a magyar sztárokat, akik tetemes súlyfeleslegtől, 20-30 kilótól szabadultak meg a közelmúltban!

20 kilót adott le egy év alatt a magyar énekesnő

A csodálatos hangú és meseszép énekesnőnek, Radics Giginek nem mindig volt olyan kifogástalan alakja, mint manapság. Kislányként elég komoly túlsúllyal küzdött, amit nagy odafigyeléssel és kitartással tudott csak ledolgozni. Nézd meg az egykor dundi magyar sztárokat gyerekkorukban és most!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük