Máris megmutatta ikreit! Kozma Orsi nem rejtegette sokáig gyermekeit
Képek!
Az énekesnő élete legboldogabb időszakát éli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kozma Orsi máris megmutatta ikreit Facebook-oldalán, illetve az RTL Klub 8:08 Minden Reggel című műsorában.

Az újdonsült anyuka nagyon boldog, kiegyensúlyozott és csinos volt, ahogy a kameráknak a babázás örömeiről és nehézségeiről beszélt.

Egyszerre sírnak

Ikrei júliusban születtek meg, de mivel a 34. hétre jöttek a világra, az énekesnőnek másfél hetet kellett kórházban tölteni velük. Ez az időszak jó volt arra, hogy a nővérek segítségével belejöjjön a babázásba, de amikor hazament, mégsem volt olyan egyszerű, mint amire számított.

- Pánikba estem, amikor hazaértünk, hogy úristen, mit kell csinálni, hova kapjak, amikor elkezdtek egyszerre sírni - nyilatkozta mosolyogva.

Ugyan még most sem alszik sokat, hiszen a picik minimum háromóránként ébresztik, azért már sokkal jobban megoldja a váratlan, nehéz helyzeteket. Sok segítsége is van, hiszen a nagymamákon kívül a férje is szorgalmasan gyakorolja az apai teendőket.

Külön személyiségek

Kozma Orsi elmondása szerint lányai hiába ikrek, teljesen különbözőek külsőleg és belsőleg egyaránt, két külön egyéniség.

Anna nyugodtabb és húsosabb gyerek, aki rezzenéstelen arccal elviseli Sára hisztijét, aki filigránabb és sportosabb alkat.

Az énekesnő boldogan mesélte, hogy gyermekei között születésük után is mély kötelék van, sokszor fogják egymás kezét, és rendszeresen összebújva alszanak. Az anyaságot ugyan nagyon nehéz, de élete legszebb feladatának tartja.

Szakmáját sem hanyagolja sokáig, első koncertjét december 19-én tartja majd, amikor a picik még csak négy hónaposak lesznek. Az énekléshez apránként, szép lassan szeretne visszatérni.

Fotó:Facebook/Kozma Orsi, RTL Klub/ 8:08 Minden Reggel

Ezt is szeretjük